Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Ekim 2019 Çarşamba

Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi

Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi
Orijinal adı Dolor y Gloria olan Acı ve Zafer filminin başrolünde İspanyol oyuncu Antonio Banderas yer alıyor. Peki Acı ve Zafer ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? Dolor y Gloria hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında ele aldık..


11 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek olan Acı ve Zafer filminin başrolünde İspanyol oyuncu Antonio Banderas bulunuyor. Beraberinde Asier Etxeandia, Leonardo Sbaraglia gibi isimler de filmde yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Pedro Almodovar oturuyor. İspanya yapımı dram filmleri arasında yer alan Acı ve Zafer, tam tamına 1 saat 54 dakika sürüyor. Senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Pedro Almodovar kaleme alırken yapımcılığını ise Agustin Almodovar üstlenmiştir.

Acı ve Zafer Filmi Oyuncuları

Filmde Salvador Mallo rolünü Antonio Banderas, Alberto Crespo rolünü Asier Etxeandia, Federico rolünü Leonardo Sbaraglia, Jacinta rolünü Penelope Cruz, Mercedes rolünü Nora Navas, Madrerolünü Julieta Serrano, Albanil rolünü Cesar Vicente ve son olarak Zulema rolünü Cecilia Roth canlandırmıştır.

Bakınız = Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi

Acı ve Zafer Filmi Konusu

Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Acı ve Zafer - Dolor y Gloria Filmi İncelemesi
Film, Yönetmen Salvador Mallo'nun yaşamında iz bırakan olaylarını, geçmişten bugüne kadar yaptığı seçimleri konu olarak işlemiştir. Mallo, 60'lı yıllarda henüz çocuktur. Doğup çocukluğunu geçirdiği yerden ayrılarak ailesi ile beraber Valencia'daki bir köye göç ediyor. Daha sonra 80'li yıllarda Madrid'de kalbi tanıdığı ilk aşkı ile hızla çarpar. Kendi için tam bir terapi olan sinema ve yazı ile tanışması ve kendini tanımasına yol açan bütün olayları konu olarak işlemiştir.

Acı ve Zafer Filmi İncelemesi, Eleştiri, Yorumu

Filmde Antonio Banderas'ın oynaması zaten büyük bir ayrıcalık olmuş. Özellikle bir yazarın ya da ünlünün hayat hikayesini konu olarak işlemiş bütün filmleri oldum olası çok sevmişimdir. Muhtemelen filmin vizyona girmesiyle beraber izlemeyi planladığım filmlerden bir tanesi konumunda.

Bakınız = Ip Man 4: Final Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Yuri Boyka

Acı ve Zafer Filmi Ziyaretçi ve Takipçi Soruları

Filmi izlemeyi düşünüyor musunuz?
Filmin konusunu beğendiniz mi?
Filmi izlediyseniz film hakkında düşünceleriniz neler?
Mutlaka izlenmesi gereken film mi yoksa aman zaman kaybı mı?

İlginizi Çekebilir
1- Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi
2- The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu
3- Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..