Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2019 Cuma

Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi

Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi
Ayın Gölgesinde filmi 2019 filmleri arasında yer alan orijinal adı In the Shadow of the Moon olan gerilim, suç, gizem ve bilim kurgu filmleri türünü konu alan bir filmdir. Peki Ayın Gölgesinde konusu nedir, oyuncuları kimlerdir,  yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? İşte film hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için ele alıyoruz.


Netflix yapımı bir film olan Ayın Gölgesinde, 21 Eylül 2019 tarihinde gösterime girmiştir. Filminin yönetmen koltuğunda Jim Mickle oturuyor. 1 saat 55 dakikalık bir süreye sahip olan filmin başrollerinde Michael C. Hall, Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman gibi isimler yer alıyor.. Abd yapımı filmin senaryosunu Geoffrey Tock ile Gregory T. Weidman kaleme alırken, yapımcılığını ise Ben Pugh, Linda Moran, Jim Mickle, Brian Kavanaugh-Jones ve Rian Cahill üstlenmiştir.


Ayın Gölgesinde Filmi Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu şu şekilde; Michael C. Hall, Boyd Holbrook, Cleopatra Coleman, Bokeem Woodbine, Sarah Dugdale, Martha Girvin, Rudi Dharmalingam, Juliane Knoppek, Gabrielle Graham, Billy Otis, Ryan Allen ve Trisha Blair...

İlginizi Çekebilir = Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke

Ayın Gölgesinde Filmi Konusu

Kısaca filmin konusu her 9 senede bir çıkan seri katilin peşine düşen bir polisin hikayesini konu olarak ele almışlar. Filmin konusu biraz daha açacak olursak, Olay 2024 senesinde geçiyor. Thomas Lockhart, Amerika'nın Philadelpha eyaletinde yaşayan polis memurudur fakat dedektif olmak istemektedir. Dedektif olma yolunda oldukça sağlam adımlarla ilerleyen Thomas Lockhart, bir seri katilin peşine düşüp izini sürmeye başlar.. Bu seri katil her 9 yılda bir ortaya çıkar ve bir sürü cinayet işlemektedir. Tabi olay normal cinayet suçlarından çok farklıdır. Bilimsel yönden açıklanacak bir durum değildir. İşte Thomas Lockhart, sırf bu seri katili yakalayıp, sır perdesini ortaya çıkarmak için ailesi de dahil olmak üzere hem kariyerini hem de sağlığını kaybetmekle burun buruna kalacaktır..
İMDB Puanı: 6.2

Ayın Gölgesinde Filmi İncelemesi, Eleştirisi, Yorumu

Hikaye bakımından oldukça garip bir filme benziyor olsa da daha önce izlediğim bir film olan Kader filmine çok benzettim diyebilirim. Böyle gizemli filmleri her zaman sevmişimdir. Çünkü film izleyen insanı düşündürmelidir, acaba burada neden böyle yaptı dedirtip sonraki sahnelerinde o sorunun cevabını vermelidir. Açıkçası aldığı IMDb puanı ideal bir seviyede. İzlenmeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Hatta bu makaleyi yazmadan az önce filmi bende izledim ve her sahnesi soluk soluğa geçmese de sıkmadan ilerleyen sahne yapısına sahip bir filmdi..

İlginizi Çekebilir
1- Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi
2- Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Black Widow Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..