Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2019 Cuma

Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor!

Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor! - Kurgu Gücü
Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor!
Apple markasının bilinen ünlü analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2020 yılının ilk aylarında iPhone SE 2'nin bir ileri sürümünü süreceğini bildirdi. Bu yeni telefon Apple iPhone serisinden daha uygun hesaplı bir fiyata sahi olacak. Ayrıca cihaz bildiğimiz iPhone 8 kasasına sahip olmakla beraber, A13 işlemcisi gibi yeni dahili ürünler ve 3 GB RAM'e sahip olacak.


Analist Ming-Chi Kuo'nun söylediğine göre iPhone SE modelinin donanım özelliklerinin birçoğu aynı iPhone 8 modeline benzeyecek. Devamında ise tahminlere göre 2020 senesinde Apple 30-40 milyon civarında cihaz satacak.

2020'nin ilk aylarında Nikkei'nin söylediğine göre ilkbaharda iPhone 8 Esque tasarımına sahip daha ucuz bir iPhone piyasaya sürülecek.. Buradan da anlaşılan göre cihazın Dokunmatik kimlik ana düğmesine sahip olacağı ve 4.7 inçlik LCD ekrana sahip olacağını anlıyoruz. Yeni telefon iPhone SE 2 için bir fiyat söylemeyen Ming-Chi Kuo,4 inçlik iPhone SE'nin durdurulmasından önce Apple'ın 32 GB depolama alanına sahip cihazı 349 dolara sattığını belirtti.

İlginizi Çekebilir = iPhone X İnanılmaz Özellikleri ve Fiyatıyla Müşterilerine Sunuldu

Şuanda satışta olan iPhone modelleri ise şu şekilde; iPhone 11 serisi, iPhone XR ve iPhone 8 ve iPhone 8 Plus. Diğer bir satışta olan model ise 4.7 inçlik iPhone 8 ise 64 GB depolama alanına sahip ve 449 dolar fiyat ile satılıyor. Tahminlere göre yeni SE piyasaya sürüldüğünde ise Apple, iPhone 8'in satışını tamamen durduracak.. Şuan ki fiyata baktığımızda Apple'ın yeni çıkaracağı iPhone SE 2 modelinin 32 GB olanı SE ile aynı fiyattan yani 349 - 399 aralığından satılacağını görmek mümkün..

Ünlü analist Ming-Chi Kuo, yeni çıkacak olan iPhone SE 2 için hedefteki yeri ise iPhone 6 sahipleri olduğunu söyledi. Bu modelde teknik özelliklere sahip olan bir iPhone 8, Face ID ya da çoklu kamera modülleri gibi yepyeni iPhone özelliklerine sahip olacak ve beraberinde yeni iOS özelliklerinden de yararlanarak daha hızlı bir iPhone deneyimi yaşatacak..

Bir önceki konumuz olan "iOS 13 Güncellemesi Hangi Cihazlara Gelecek ve Gelmeyecek" konuda belirttiğimiz üzere iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin iOS 13 güncellemesi almamasında sonra Ming-Chi Kuo, en yeni iOS 13 özelliklerini cihazlarında kullanabilmek adına yükseltme yapmak isteyen kullanıcıların "acil değiştirme talebi" iletebileceğini de belirtti. Bu durumda Apple olur da iPhone 6 kullanıcılarının A13 seviyesine geçebilmesini sağlayabilirse, bu Apple Arcade aboneliklerinin de artmasına imkan sağlamış olacak..

İlginizi Çekebilir = iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı

Oldukça küçük bir boyut olan 4 inç formatında üretilecek olan yani iPhone 8 boyutunda olacak yeni model iPhone SE 2, eski iPhone SE kullanıcılarına pek hitap etmeyecek. Tabi şöyle bir husus var ki, küçük bir model olmasınından daha önemlisi bu cihaz sayesinde uygun fiyat yapısıyla en yeni işlemci ile yapılan geliştirmelerinde yararlanmalarını sağlayacak.. Teknoloji alanında Apple yeniliklere yeni modellere hızla devam ediyor..

İlginizi Çekebilir
1- iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri
2- Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatı ve Özellikleri
3- Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..