Blogger Meta Dil Etiketi Kodu Nedir, Nasıl Eklenir? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ekim 2019 Cuma

Blogger Meta Dil Etiketi Kodu Nedir, Nasıl Eklenir?

Blogger Meta Dil Etiketi Kodu Nedir, Nasıl Eklenir? - Kurgu Gücü
Blogger Meta Dil Etiketi Kodu Nedir, Nasıl Eklenir?
Blogger meta etiketler arasında aslında çokta önemli olmasa da meta dil etiketi kodu nasıl eklenir sorusuna sizler için cevap vermek istedik. Bildiğiniz üzere sitemizi arama motorlarına tanıtan şeylerin başında meta etiketler geliyor. Elbette bir sitenin dilinin ne olduğunu arama motorlarının öğrenmesi ve ona göre sonuçlar çıkartmasına yardımcı olacaktır. O zaman gelin şimdi meta dil etiketi hakkında bilgi verelim...


Hepinizin bildiği üzere meta etiketler her zaman bir web sitesi için önemli noktalardan bir tanesidir. Sitenizi kurduğunuz andan itibaren meta etiketleri mutlaka yapmanız çok önemlidir. İşte bu doğrultuda meta etiketler arasında eklemeniz gerekenlerden bir tanesi de dil etiketidir. Yani sitenizin hangi dilde içerik paylaşımı yaptığını arama motorlarına sunuyor. Aşağıda yazacağımız meta dil etiketi kodunu alıp temanızın meta etiketler kısmına ekleyerek işleminizi tamamlamış olacaksınız.


<meta content='Turkish' name='Language'/>

İlginizi Çekebilir = Blogger Meta Etiketlerini Düzenlemek İçin Yapmanız Gerekenler

Genel olarak blogger'da meta etiketler tema şablonunuzun en başında bulunuyor. Evet değerli takipçilerimiz ve ziyaretçilerimiz, artık blogger meta dil etiketi kodu nasıl eklenir sorusuna cevap bulduğunuzu düşünüyorum. Çok çok önemli olmasa da biz yine de yapılması gereken herşeyi ufak demeden yaparsak sitemizi daha kaliteli daha sağlam yapabiliriz. Kafanıza takılan soruları konumuz altında yorum olarak sorabilir ayrıca görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Ücretsiz Web Sitesi Nasıl Kurulur %100 Kazanma Garantili ?
2- Web Sitesi Kurarken Nelere Dikkat Edilmeli?
3- Blog Kurmak İsteyenlere Adım Adım Blog Nasıl Kurulur | Görsel Anlatım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..