Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Ekim 2019 Salı

Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi

Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi - Kurgu Gücü
Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi
Orijinal adı Charlie's Angels olan Charlie'nin Melekleri konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecektir, yönetmeni kimdir? Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Charlie'nin Melekleri hakkında merak ettiğiniz tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık..


29 Kasım 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan Charlie'nin Melekleri, Abd yapımı aksiyon filmleri türünde bir filmdir. Yönetmen koltuğunda Elizabeth Banks otururken filmin başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott, Ella Balinska gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Elizabeth Banks, Evan Spiliotopoulos ve David Auburn birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Elizabeth Banks, Max Handelman, Elizabeth Cantillon ve Doug Belgrad üstlenmiştir.

Charlie'nin Melekleri Filmi Oyuncuları

Sabina Wilson rolünü Kristen Stewart, Elena Houghlin rolünü Naomi Scott, Jane Kano rolünü Ella Balinska, Langston rolünü Luis Gerardo Mendez, Bosley #3 rolünü Elizabeth Banks, Bosley #1 rolünü Patrick Stewart, Bosley #3 rolünü Djimon Hounsou canlandırmıştır. Beraberinde Sam Claflin de filmde rol almıştır.

İlginizi Çekebilir = Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi

Charlie'nin Melekleri Konusu

Film birbirinden yetenekli kadın ajanların başını gelen aksiyon dolu sahneler yaşatan maceraları konu olarak işlemiştir.

Charlie'nin Melekleri İncelemesi

Cesar Ödülleri'nde En İyi Yabancı Oyuncu ödülünü kazanan ilk Amerikalı ve BAFTA ödülünü de alan Kristen Stewart, İngiliz ve yıldızı yeni yeni parlayan güzel kadın Ella Balinska ve beraberinde yeni nesil Aladdin'de Disney prensesi Jasmine'e can verecek olan Naomi Scott filmde başrol olarak yer alıyor. Bu da filmi oldukça önemli bir hale sokuyor. Bu kadar ödüllü oyuncuların bir arada toplandığı film izlenmeye değer diye düşünüyorum. Zaten güzellikleriyle ve oyunculuklarıyla kendi izlettirecek olan güzel yıldızlar var..

İlginizi Çekebilir
1- The King's Man Filmi İncelemesi: Kingsman Serisi Spin-Offu
2- Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi
3- Süper Kahraman Fimleri: Deadpool 2 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..