Instagram "Takip" Sekmesini Kaldırıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Ekim 2019 Salı

Instagram "Takip" Sekmesini Kaldırıyor

Instagram "Takip" Sekmesini Kaldırıyor - Kurgu Gücü
Instagram "Takip" Sekmesini Kaldırıyor
Instagram, takip sekmesini kaldırıyor. Takip ettiğiniz kişilerin yorumları ve beğeni gibi etkinliklerini gösteren "Takip" seçeneği Instagram platformundan kaldırılıyor. Söylendiğine göre Takip sekmesi, önümüzdeki günlerde yavaş yavaş platformdan tamamen kaldırılacak.


Facebook bünyesinde dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram, yeni güncellemeler ve yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde "Threads Mesajlaşma Uygulaması" çıkartan Instagram, bu sefer yenilik değil de "Takip" özelliğini kaldırıyor.

Instagram kullanıcılarının da bildiği üzere sayfanın en alt kısmında yer alan kalp simgesine tıkladığınız zaman karşınıza "Takip" ve "Sen" sekmeleri çıkıyor. İşte Sen sekmesinde kendinize ait etkinlikleri görüyorken, Takip sekmesinde ise takip ettiğiniz kişilerin etkinliklerini yani beğenilerini yorumlarını falan görüyorsunuz. Fakat artık görme şansınız olmayacak, çünkü Instagram bu özelliği platformdan tamamen kaldırıyor.

Bakınız = Instagram Profil Fotoğrafı Büyütme Nasıl Yapılır?

Takip sekmesinde takip ettiğiniz kim varsa onların beğendiği gönderiler, yorumlar gibi daha bir sürü etkinliği görebiliyordunuz ve bu da belki görünmesini istemediğiniz şeylerin de orada çıkmasından dolayı sorun yaşıyor olabilirsiniz ama merak etmeyin artık Instagram platformdan tamamen kaldıracak. Açıklanan bilgiler doğrultusunda şirketin ürün başkanı olan Vishal Shah, Buzzfeed ile bir röportaj yapmış ve bu röportajdan sonra da Buzzfeed yayınladığı haberde Instagram'ın Takip sekmesini gelecek haftadan itibaren kaldırılmaya başlanacağını belirtti.

Açıkça bu özelliğin kaldırılması gerçekten iyi oldu. Çünkü takip ettiğiniz kişilerin kimin gönderini beğendiği ya da yorum yaptığı diğerlerine neden gösterilsin ki? Bu özelliğin kaldırılması üzücü değil hatta genel olarak Instagram kullanıcılar için sevindirici olacak diye düşünüyoruz.. Teknoloji geliştikçe de Instagram yeni yeni özellikler ekleyip kaldırmaya devam edecek gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir
1- Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
2- Instagram Sahte İçerikler İçin Yeni Düzenleme Yapacak
3- Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor
4- Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..