Irishman - The Irishman Film Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Ekim 2019 Cumartesi

Irishman - The Irishman Film Konusu, İncelemesi

Irishman - The Irishman Film Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
Irishman - The Irishman Film Konusu, İncelemesi
The Irishman, Robert De Niro ve Al Pacino tekrar bir araya getiren 2019 filmlerinden bir tanesidir. Peki The Irishman konusu nedir, yönetmeni kimdir, oyuncuları kimlerdir, vizyona giriş tarihi nedir? İşte The Irishman filmi hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..


27 Kasım 2019 tarihinde vizyona girecek The Irishman filminin yönetmen koltuğunda Martin Scorsese oturuyor. Netflix yapımı filmin başrollerinde Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci gibi eskimeyen yıldız aktörler yer alıyor. Abd yapımı olan film 3 saat 29 dakika sürerken, gerilim filmleri ve biyografik filmler türündedir.

The Irishman Film Oyuncuları

Filmde gerçekten yaşlansa da eskimeyen aktörlerden olan Robert De Niro, Al Pacino gibi oyuncular yer alırken, Joe Pesci, Jesse Plemons, Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale, Ray Romano gibi isimler de filmde yer almaktadır.

The Irishman Film Konusu

Filmde kısaca olay şudur ki, Frank Sheeran adındaki bir mafya tetikçisinin hayatında yaşananları konu olarak ediniyor. Frank Sheeran, II. Dünya Savaşı'nda görev almış eski bir askerdir. Yıllarca Bufalino için çalışan Frank Sheeran, birçok ünlü isim için tetikçilik ve dolandırıcılık yapmıştır. Aynı zamanda işçi sendikası memuru olan Frank Sheeran, 'İrlandalı' lakabı ile tanınmaktadır. İşte filmde Frank Sheeran adlı bir adamın hayatında yaşananları konu alan film, aynı zamanda da Amerikan tarihinin en gizemli suç olaylarından bir tanesi olan işçi lideri Jimmy Hoffa'nın ortadan kaybolma hikayesini de içinde barındırmış diyebiliriz.

Bakınız = Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi

IMDb Puanı: 8,6/10
Türü: Gerilim, Biyografik
Oyuncuları: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci
Yönetmen: Martin Scorsese
Yayın Tarihi: 2019
Beyazperde Puanı: Belirsiz

İlginizi Çekebilir
1- Sıkı Dostlar - Goodfellas Film Konusu, İncelemesi
2- Prestij - The Prestige Konusu, İncelemesi
3- Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..