Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2019 Salı

Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Başrolünde Angelina Jolie'nin yer aldığı ve orijinal adının Maleficent: Mistress of Evil olduğu Malefiz: Kötülüğün Gücü, ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi merak edilen tüm konuları sizler için film incelemesi adı altında inceledik..


Yönetmen koltuğunda Joachim Ronning'in oturduğu Malefiz: Kötülüğün Gücü, 18 Ekim 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin başrolünde Angelina Jolie yer alırken Elle Fanning ve Michelle Pfeiffer da eşlik ediyor. Film, macera, aile ve fantastik filmler türünde yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu Noah Harpster ile Linda Woolerton kaleme alırken yapımcılığını ise Angelina Jolie, Joe Roth ve Duncan Henderson üstlenmiştir.


Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Oyuncuları

Maleficent rolünü Angelina Jolie, Princess Aurora rolünü Elle Fanning, Queen Ingrith rolünü Michelle Pfeiffer, Prince Phillip rolünü Harris Dickinson canlandırırken David Gyasi, Chiwetel Ejiofor ve Robert Lindsay gibi isimlerde filmde yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu

Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Zaman ne kadar geçse de Aurora ve Maleficent'e oldukça iyi davranmıştır. Yaşadıkları ilişkileri ilkte kalp kırıklıklarına sonra intikam öyküsüne ve en sonunda da sevgiye dönüşür. Tabi şu bir gerçektir ki hala periler ile insanlar arasında bulunan nefret yerini korumaktadır. Princess Aurora, Prens Phillip ile evlenecektir. Bu evlilik iki bölgenin birliğini sağlayacaktır. Bu nedenle de Ulstead ve Moors Krallığında kutlanacak. Tabi beklenmeyen bir karşılama sonunda yeni ittifaklar doğacak. İşte bu büyük ittifak içindeki savaşta Maleficent ile Aurora ayrı düşecekler. Bu doğrultuda birbirine olan sadakatleri ve aile olup olmadıkları test edilmiş olacaktır. Bakalım Aurora ile Maleficent arasındaki bu ayrılık ne gibi sonuçlar doğuracak?

Malefiz: Kötülüğün Gücü İncelemesi, Eleştiri,Yorumu

Angelina Jolie olmasında dolayı izlemeye değer bir film olduğunu düşünüyorum. Çünkü Angelina'nın filmleri genelde kaliteli oluyor. Perili merili filmleri aslında pek hoş bulmasam da bazen ilginç sahneler çıkabiliyor ve bu nedenle de izlenebilecek bir film olduğunu düşünüyoruz. Film daha vizyona girmemiş olsa da fragmanından izlediğimiz kadarıyla Disney'in masalsı bir filmi olduğunu gördük.

Malefiz: Kötülüğün Gücü Ziyaretçi ve Takipçi Soruaları

Filmi izleyecek misiniz?
Sizce film boşa zaman kaybı mı yoksa izlenebilir mi?
Angelina Jolie'nin karakteri Maleficent nasıl görünüyor?
Filmi izlediniz diyelim, yorumunuz ne olur?

İlginizi Çekebilir
1- Vox Lux Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Natalie Portman
2- Andy Serkis Kimdir? Oynadığı Film Ve Dizler Hangileridir?
3- En Çok İzlenen Romantik Aşk Filmleri: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 10 Aşk Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..