Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2019 Salı

Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor!

Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor! - Kurgu Gücü
Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor!
Dünyanın en çok oynanan oyunları arasında yer alan ve en popüler oyunlardan bir tanesi olan PUBG MOBILE The Walking Dead karakterlerine can veriyor.. Dünya çapında en popüler zombi dizisi olan The Walking Dead karakterleri Pubg mobile ile işbirliği yapıyor.. Tencent Games, AMC yapımı zombi dizisi The Walking Dead ile PUBG MOBILE arasında bir işbirliği yapıldı ve detayları duyuruldu..


Bugün yani 1 Ekim 2019 tarihi itibariyle başlayacak olan ve 2020 senesinin ilk ayları boyunca sürecek işbirliği yani özel etkinlik ile The Walking Dead dizisinin baş kahramanları olan ve kötü karakterlerin de yer aldığı bir oyun serüveni yaşatacak..

Elbette bu görünümler sınırlı sayıda sunulacak ve bu oyun içi görünümler arasında yeni karakter görünümleri, araç ve silahlar yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak

İşte bulunan oyun içi görünümler;

  • Rick Grimes görünümü
  • Negan görünümü
  • Negan’ın sopası ‘Lucille’ - Diziyi iyi takip edenler iyi bilir..
  • Daryl Dixon görünümü
  • Daryl’in Motosikleti - Dizide resmen Darly'in bir parçası olan motosiklete de PUBG MOBILE yer veriyor.
  • Michonne görünümü
  • Michonne’un Katanası


Bu oyun içi yeni görünümler dışında yapılan işbirliği doğrultusunda özel etkinler de kullanıcılar için yapılacak. Özellikle de The Walking Dead Keşif Oyunu'nda bütün görevleri tamamlayıp, ekipmanları toplayıp puan kazanan oyunculara ise kalıcı Daryl Dixon motosikleti gibi muhteşem ödüller de kazanma fırsatı yakalayacak. Buna ek olarak da ilerleyen günlerde PUBG MOBILE oyununa yeni etkinler ve yeni karakterler de eklenmeye devam edileceği açıklanmıştır.

İlginizi Çekebilir
1- Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri
2- WhatsApp Web'e "Karanlık Mod" Özelliği Geliştirildi
3- Instagram'a "Takip Ettiğim Kişiler Mesaj Gönderebilir" Özelliği Geliyor
4- Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..