Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2019 Salı

Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri

Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri
Alexa rank sıralamasında harika bir konumda yer alan medium.com, ücretsiz backlink almak için en güzel seçeneklerden bir tanesi. İndex gücü de oldukça yüksek olan siteden backlink almak sitenizi muhteşem derecede etkileyecektir. O zaman gelin şimdi medium.com'dan ücretsiz backlink almak için ne yapmanız gerektiğini anlatalım...


Alexa rank'da global olarak 103. sırada Amerika'da ise 79. sırada yer alan, Twitter'ın tweet yazarken karakter sınırlaması olması üzerine twitter kurucularından Biz Stone ve Evan Williams'ın 2002 Ağustos'da kurduğu mikro blog tarzında bir platform olan ve alexa sıralamasında yüksek bir konumda olan medium.com'dan ücretsiz kaliteli backlink almak muhteşem bir SEO hamlesi olacaktır.

Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri


Medium.com'a Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak "https://medium.com/" adresine girin.
  • Sağ üst kısımda yer alan "Sing in" butonuna tıklayın.
  • Karşınıza üye olmak için, google, facebook, twitter ve e-posta ile seçenekler çıkacak birini seçin ve kaydınızı tamamlayın.
  • Ardından mailinize gelen doğrulama linkine tıklayın ve kaydınızı tamamlayın.
  • Kayıt oluşturduk sıra geldi ücretsiz backlink almaya.

Medium.com'dan Ücretsiz Backlink Almak

  • Doğrulama linkini tıklayınca sizi direk medium anasayfasına yönlendirecek.
  • Oradan sağ üst kısımda yer alan profil simgesine tıklayın.
  • Aşağıda açılan seçeneklerden "New Story" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan sayfada "Tittle" kısmına sitenizi tanıtan bir başlık girin. Misal Kurgu Gücü - Türkiye'nin Bilgi Sitesi şeklinde..
  • Heme altında yer alan "Tell your story" kısmına da sitenizi tanıtan tanıtım yazısı yazıp anahtar kelimeler için linkler verin.
  • İşlem bu kadar, artık medium.com'dan ücretsiz backlink alma işlemini yaptık.
  • Dileyenler istedikleri zaman tekrar tekrar hikayeler oluşturup sitesinde bulunan konulara yönlendiren linkler paylaşarak işlem yapabilirler. Tabi sitenizden kopyalayıp linklendirme yapmayı bu sitenize spam verebilir ve arama motorları tarafından ceza yiyebilirsiniz. Özgün içerikler yazıp sitenize yönlendirin.


Evet arkadaşlar artık alexa sıralamasında muhteşem bir konumda olan medium.com'dan ücretsiz backlink almak için gerekli işlemleri yapmış bulunmaktasınız. Özellikle fazla tıklanmayan konularınızı tanıtan yönlendirici makaleler paylaşarak daha çok hit alabilirsiniz. Aklınıza takılan soruları yorum olarak bizlere konu altında sorabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Dribbble.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri
3- Soundcloud.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri
4- Behance.net'den Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri
5- SEO İçin Siteye Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..