Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2019 Çarşamba

Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke

Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke - Kurgu Gücü
Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke
Emilia Clarke'ın başrollerinde oynadığı orijinal adı Last Christmas olan Bir Şans Daha filmi ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi merak ettiğiniz Bir Şans Daha filmi hakkında tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında inceledik..


Bir Şans Daha filmi 29 Kasım 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Romantik komedi filmleri türünde olan filmin yönetmen koltuğunda Paul Feig oturuyor. İngiltere ve Abd ortak yapımı filmin başrollerinde Game of Thrones dizisinin güzel oyuncusu Emilia Clarke yer alırken beraberinde Henry Golding ve Emma Thompson eşlik ediyor. Senaryosunu Bryony Kimmings ile Emma Thompson birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise David Livingstone, Paul Feig, Jessie Henderson, Emma Thompson birlikte üstlenmiştir.

Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke - Kurgu Gücü
Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke

Bir Şans Daha Filmi Oyuncuları

Belki de filmin en çok merak eden detaylarından bir tanesi de filmin oyuncuları olacaktır. Filmin başrolü Kate rolünü Game of Thrones'un güzel yıldızı Emilia Clarke canlandırmıştır. Devamında Tom rolünü Henry Golding, Adelia rolünü Emma Thompson canlandırmıştır. Beraberinde Michelle Yeoh, David Mumeni, Liran Nathan, Rodrig Andrisan ve Rebecca Root gibi isimlerde filmde yerini almış.

İlginizi Çekebilir = Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri

Bir Şans Daha Filmi Konusu

Oyuncuları kimler olduğunu öğrendik peki Last Christmas filmi hangi konuyu işlemiş? Romantik komedi türünde olan bir filmin konusu az çok tahmin edilebilir. Kate adında genç bir kadın Londra'da yaşamaktadır. Bu genç kadın hayatında bir sürü yanlış kararlar almıştır ve bir Noel dükkanında elf kılığında çalışmaktadır. Gel zaman git zaman genç kadının hayatına Tom adında bir adam Kate'in beklemediği bir anda hayatına girer ve Kate'in hayatı bir anda bambaşka bir hal alır. Bu ikilinin hayatında hiçbir şey yolunda gitmiyordur fakat kalplerinin sesini dinleyen ikili bakalım ne gibi olaylar yaşayacak...

Bir Şans Daha Filmi İncelemesi, Eleştirisi, Yorumu

Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke - Kurgu Gücü
Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke
Emilia Clarke olur da bu film izlenmez mi sabırsızlıkla bekliyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Şahsen romantik komedi filmlerini tek başıma izlemekten hoşlanmasam da filmin vizyona girmesiyle birlikte izlemeyi düşünüyorum. Ayrıca bu filme benzer filmler izlemek isteyenler romantik aşk filmleri adlı konumuzu inceleyebilir.

Bir Şans Daha Filmi Takipçi ve Ziyaretçi Soruları

Filmi izlemeyi düşünüyor musunuz?
Filmin konusu sizce nasıl?
Filmi izledikten sonra izleyecek olanlara film hakkında fikirleriniz neler?
Filmi bir atasözü ya da deyimle ifade edecek olsaydınız bu ne olurdu?

İlginizi Çekebilir
1- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler
2- Ölümcül Labirent Hd Film İzle: 2019 Filmleri
3- Morgan Film İzle: Bilim Kurgu Filmlerinin Yapay Zeka Çalışması

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..