iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2019 Çarşamba

iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri

iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri - Kurgu Gücü
iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri
Apple, iPhone modellerine iOS 13 güncellemesi yaptıktan hemen sonra iOS 13.1 güncellemesi yaparak hız kesmeden yeniliklere devam ediyor. İşte iOS 13.1 güncellemesi yenilikleri..


iOS 13.1 GÜNCELLEMESİ YAYINLANDI

Yeni güncelleme ile belkide kullanıcılar için en büyük yenilik AirDrop özelliği oldu diyebiliriz. Apple'ın yeni iPhone 11 modellerinde Apple, U1 adı verilen ve modelleri "Ultra Geniş Bant" adındaki yongayı güncellemede gerçekleştirdi.

Apple, ultra geniş bant yongası sayesinde AirDroap arayüzünde cihazların bulunmasını çok çok kolay hale getirerek işleri daha da kolaylaştırdı. Bluetooth gibi olan bu özellik daha üst düzeyde.. Kalitesinden dolayı genelde Apple cihazları daha çok kullanılmaya başlandı. İşte bu doğrultuda Apple cihazlarının çok fazla olduğu alanlarda, AirDrop ile dosya paylaşmak istediğiniz zaman yeni güncellemede yer alan Ultra geniş bant yani U1 yongası sayesinde ortamdaki bütün cihazlar taranıyor ve kendi telefonunuz olan iPhone cihazınıza en yakın olan cihaz listenin ilk sırasında sizlere gösteriliyor.

iOS 13.1 güncellemesi diğer bir yeniliği ise Apple Haritalar için ETA paylaşım özelliği oldu. İşte bu yeni özellik sayesinde misal Apple Haritalar ile bir konuma giderken, bu konumu canlı bir şekilde başka biriyle paylaşma imkanınız oluyor.

Güncellemenin diğer bazı özellikleri arasında AirPods ve PowerBeats Pro gibi telefonunuzda kullandığınız cihazları gösteren simge de cihaz arayüzüne dahil edildi. Beraberinde Kısayollar uygulaması için otomasyon sekmesinin yanı sıra küçük arayüz düzeltmeleri de güncelleme içinde yer alıyor. Yeni animasyonlar için yeni simgelerin eklenmesinin yanı sıra Ayarlar kısmında yer alan bazı sayfalarda da değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda iOS 13.1 güncellemesi, eski iOS 13 işlemcisine göre daha ek performansa sahip diyebiliriz. Bakalım teknoloji geliştikçe daha ne gibi yenilikler olacak..

İlginizi Çekebilir
1- Çin'in 17 Milyar Dolarlık Yeni Havalimanı Daxing Açıldı
2- iOS 13 Güncellemesi Hangi Cihazlara Gelecek ve Gelmeyecek
3- Apple iPhone 11 Modellerinin Fiyatları ve İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..