Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatı ve Özellikleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2019 Çarşamba

Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatı ve Özellikleri

Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatı ve Özellikleri - Kurgu Gücü
Huawei Watch GT 2 Serisi Fiyatı ve Özellikleri
Huawei'nin en gelişmiş akıllı saati Huawei Watch GT 2 ne zaman Türkiye'ye gelecek? Türkiye'ye bir an önce gelmesi beklenen Huawei markasının akıllı saatlerinin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu. Peki Huawei Watch GT 2 ne zaman Türkiye'de satışa sunulacak, fiyatı ve özellikleri neler? İşte detaylar..


Çinli teknoloji devi Huawei, Abd ile çıkan ticari savaş sonrasında kendi işletim çalışmaları üzerine oldukça yoğunlaşmaya başladı ve bu doğrultuda da en gelişmiş akıllı saati Huawei Watch GT 2'yi Türkiye'ye piyasasında da satışa sunması bekleniyordu ve buna binaen Huawei Watch GT 2'nin Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu..


Huawei Watch GT 2 Özellikleri Neler?

3 Boyutlu Cam Tasarımı

Bu sayede Huwaei'nin daha geniş ve sınırsız ekran oluşturan ilk saati özelliği taşıyor. 42mm serisinin kavisli kadranı sadece 9,4 mm kalınlığa sahiptir. 454 x 454 piksel ekran çözünürlüğüne, daha geniş renk gamına ve LCD ekranlardan daha üstün, kontrası daha yüksek, daha net ekran rengine sahip ultra ince tasarımıyla birlikte 1,39 inç AMOLED HD hassas dokunmatik ekranla donatıldı.

İlginizi Çekebilir = Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi

Daha Uzun Batarya Ömrü

Bu özellik için Kirin A1 işlemcisi kullanıldığı belirtiliyor. Bu sayede Kirin A1, gelişmiş bir Bluetooth işlem birimini, güçlü bir ses işlem birimini, ultra düşük güç tüketimi uygulama işlemcisini ve ayrı bir güç yönetim birimini bir araya getiriyor. Uygulama İşlemcisi olarak Cortex-M7 kullanılmıştır.

Çinli teknoloji devi Huawei'nin en gelişmiş akıllı saati, günlük kullanımda, Huawei Watch GT 2 46mm serisi, Nabız Takip Modu, haftada 30 dakikalık Bluetooth çağrısı, 30 dakikaya kadar müzik çalma; 90 dakikalık egzersiz ve geceleri bilimsel uyku modu açıkken 2 hafta boyunca sürekli, klasik modda ise Huawei Watch GT 2 42mm serisi, aynı koşullarda bir haftaya kadar sürekli çalışabiliyor. Her iki versiyonda da GPS açık halde spor yaparken pil ömrü eski nesle göre daha da arttı. 46mm serisi, GPS takipli spor modunda 30 saatlik pil ömrü sağlarken, 42mm serisi 15 saate ulaşıyor.

Bakınız = 4 Kameralı Huawei Honor 9 Lite İncelemesi: Özellikleri ve Fiyatı

Spor Takip Sistemi

Huawei Watch GT 2 serisi ile cep telefonlarına bluetooth aracılığı ile bağlantı kurabilirsiniz. Bu bluetooth bağlantısı tam tamına 150 metreye kadar olan çağrıları algılayabiliyor. Saat, telefon rehberi işlevini de desteklediği için iletişim bilgileri saate kaydedebiliyor ve kolayca arama yapılabiliyor. Saatler, aynı zamanda 500 mp3 şarkı barındırılabilecek geniş depolama kapasitesi ile geliyor.

Huawei Watch GT 2 serisi spor modundayken 8 açık hava 7 kapalı salon sporu olmak üzere toplamda 15 spor modunu destekler şekilde tasarlanmıştır. İşte spor modundayken ortalama 190 civarında verinin tümünü kesintisiz olarak izliyor.

İlginizi Çekebilir = Seat el-Born 2019 İlk Elektrikli Otomobil: Tüm Teknik Özellikleri

Günlük Sağlık Takibi Yapabiliyor


  • Bradikardi ve kalp yetmezliği izleme
  • Spor modunda olmadığı sürece kalp atış hızı 100 bpm'nin üzerindeyse veya 10 dakikadan fazla bir süre 50 bpm'nin altındaysa kullanıcıyı uyarıyor.
  • Sağlık bilgileri, Huawei spor ve sağlık uygulamasından takip edilebiliyor.
  • Uyku İzlemesi, Uyku nefes kalitesi izleme
  • Beraberinde kullanıcıların HRV (kalp atış hızı değişkenliği) değerlerini kaydederek ve kullanıcının stres endeksi hakkında geri bildirim sağlayarak stresi azaltmasına yardımcı olan kendi geliştirdiği Huawei TruRelax teknolojisi ile birlikte geliyor.
  • Her gün atılan adım sayısını, yakılan kaloriyi ve ayağa kalkma sayısının da kaydı.


Bakınız = Huawei Mate 10 Lite Özellikleri ve 2018 Güncel Fiyatı

Huawei Watch GT 2 Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Çinli teknoloji devi Huawei'nin belirttiğine göre, Huawei Watch GT 2, 42mm ve 46mm çeşitleri ve ikişer tane farklı versiyonu ile beraber bu ay yani Ekim ayında Türkiye'deki kullanıcıların satışına sunulacak.

Huawei Watch GT 2 Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Akıllı saatlerin fiyatları şu şekilde; 42mm’lik saatin fiyatı 229 euro olarak açıklanırken, 46mm’lik versiyonun fiyatı 249 euro olarak belirlendi.

İlginizi Çekebilir
1- iOS 13.1 Güncellemesi Yayınlandı: Apple iPhone Yenilikleri
2- Samsung, 2'si 1 Arada Ürünü Galaxy Book 2'yi Resmen Tanıttı
3- Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor!
4- 2019'da Huawei Markasından Katlanabilir Telefon Üretileceği Açıklandı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..