Twitter Çöktü mü? Twitter'dan İlk Açıklama Geldi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2019 Çarşamba

Twitter Çöktü mü? Twitter'dan İlk Açıklama Geldi

Twitter Çöktü mü? Twitter'dan İlk Açıklama Geldi - Kurgu Gücü
Twitter Çöktü mü? Twitter'dan İlk Açıklama Geldi
Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter çöktü mü? Bazı Twitter kullanıcıları Twitter'da tweet atmakta zorlanıyor ya da görsel yüklemede sorun yaşadıklarını Facebbok gibi diğer sosyal medya platformlarında dile getiriyor. Peki, Twitter çöktü mü, neden tweet atılmıyor? Twitter'dan resmi bir açıklama geldi.


Dünyanın en popüler sosyal medya platformu Twitter, yine bazı sorunlarla gündem olmayı başardı. Kullanıcılar diğer sosyal medya platformlarında Twitter'da tweet atılmıyor derken kimileri ise hesaplarından çıkış yaptıklarında tekrar girmeye çalıştıklarında karşılarına "Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz."şeklinde bir sayfanın çıktığını belirtiyorlar. Peki Twitter çöktü mü? Twitterdan konu ile alakalı ilgi bilgi geldi.. İşte o bilgi..

Twitter'dan Açıklama

Konu ile alakalı açıklama Twitter'dan geldi. Açıklamada Twitter, sorunun olduğunu kabul ederek, Twitter platformunun en kısa sürede sorunsuz bir şekilde tekrar kullanılabilecek hale getirilmesi adına çalışmaların devam edildiğini belirtti. Bakalım Twitter ne zaman düzelecek...

İlgili Konular
1- Instagram Sahte İçerikler İçin Yeni Düzenleme Yapacak
2- Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!
3- Youtube Doğrulama Rozetleri Uygunluk Kriterlerini Zorlaştırdı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..