WhatsApp Son Görülme Kalktı Mı, Neden Yok? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ekim 2019 Perşembe

WhatsApp Son Görülme Kalktı Mı, Neden Yok?

WhatsApp Son Görülme Kalktı Mı, Neden Yok? - Kurgu Gücü
WhatsApp Son Görülme Kalktı Mı, Neden Yok?
Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp son görülme özelliğini kaldırmaya hazırlanıyor. Twitter'da hem Türkiye'nin hem de dünyanın gündemine oturan konulardan bir tanesi olan WhatsApp son görülme kalktı mı? Whatsapp son görülme neden yok? Son görülme özelliği kalkıyor mu? İşte detaylar..

WhatsApp kullanıcılarına yeni güncelleme ile büyük bir sürpriz yaptı. Uygulamanın son güncellemesi ile artık son görülme özelliği olmayacak. Tabi bu durum elbette ki sosyal medya platformlarının en büyüklerinden biri olan Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Dünya genelinde milyonlarca kullanıcı olan WhatsApp, son güncellemesi ile oldukça büyük bir değişiklik yaptı. Artık WhatsApp uygulamasında 'Son Görülme' özelliği olmayacak.. Eskiden isteğe göre kapalı ya da açık olarak ayarlayabildiğimiz bu özellik artık uygulamadan tamamen kaldırılıp, kimse kimsenin son görülmesini göremeyecek.

Bakınız = WhatsApp Web'e "Karanlık Mod" Özelliği Geliştirildi

WhatsApp Son Görülmesini Kaldıran Güncel Sürüm Yayınlandı mı?

Şuanda WhatsApp, son görülme özelliğinin kaldırıldığı son sürümü henüz yayınlamadı. Tabi oldukça kısa bir zaman içinde bu güncellemenin yapılması tahmin ediliyor. Bu güncelleme ile de elbette kullanıcılar arkadaşlarının en son ne zaman WhatsApp'a girdiklerini göremeyecekler. Tabi çevrimiçin olduklarında çevrimiçi diye yine yazmaya devam edecek..

Güncelleme üzerine WhatsApp kullanıcılarının bazıları son görülme özelliğinin kaldırılmasından memnunken bazıları da elbette memnun kalmadı. Memnun kalanlar ise şakacı bir tavırda, zaten benim son görülmem kapalıydı ve görülmesini takip edeceğim birisi yok gibi şeyler ile WhatsApp son görülmenin kaldırılmasını yorumladılar..

İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..