Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Ekim 2019 Perşembe

Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da!

Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da! - Kurgu Gücü
Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da!
Dünya'da en çok oynanan oyunlarında bir tanesi olan Zula, Çukur dizisi ile yeni bir sezon başlattı. Aksiyon ve çatışmanın hiç eksik olmadığı Çukur dizisi şimdi de Zula oyununa can verecek..



PUBG Mobile The Walking Dead işbirliğinden sonra şimdi de Zula Çukur işbirliği sahnede.. Bildiğiniz üzere Çukur dizisine hayat veren Çukur Mahallesi şimdi de Zula oyununda yer alıyor. Çatılardan, mahallenin kuytu köşelerine ölümcül çatışma Zula Çukur Haritasında oynanmaya devam ediyor. Bir Ölüm Maçı Haritası olarak tasarlanan Çukur Haritası, Çukur dizisinin çekildiği mahallenin dokusunu, mahalle hissini ve dizinin heyecanını oyuncuya yaşatıyor.

Bakınız = Dünyanın En Çok Oynanan Oyunları Arasında Minecraft

ZULA ÇUKUR SEZONU BAŞLADI

Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da! - Kurgu Gücü
Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da!
Çukur Haritası ile her yeri görebilecek ve en iyi olanlar hayatta kalabilecek. Çukur dizisinde devam eden savaş şimdi de Zula oyununa sıçradı. Zula Çukur tanıtım videosunda Koçova ailesinin deli dolu abisi Cumali Koçovalı ile ezeli düşmanı Azer Kurtuluş karşı karşıya geldi.

Ay Yapım ve Ingame Group işbirliği ile Türkiye'de ilk kez Çukur dizisi televizyon ekranlarından sonra şimdi de dijital ortamda hayat buldu.

Bakınız = Dünyada En Çok Oynanan Online Oyunlar-Oyun Oynayarak Para Kazanmak

Çukur Haritası Zula'da!

Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da! - Kurgu Gücü
Zula'da Çukur Sezonu Başladı: Sevilen Dizi Çukur Zula'da!
Bildiğiniz üzere 3 sezondur televizyon ekranlarında sevilerek izlenen Çukur dizisinin sokakları şimdi de Zula'da yer alıyor. İzlediğiniz dizinin sokaklarında oynamak zevkli olacaktır. Çukur Haritası, Madbyte Games tarafından geliştirilmiştir ve en son teknoloji ile en düşük bilgisayarlarda bir en üstün performans ile çalışabilecek düzeyde tasarlanmış. Çukur dizisinin konseptine uygun olarak çatılarda da aksiyon dolu bir oyun oynayabileceksiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız.

İlginizi Çekebilir
1- Valve'den Steam'e Yeni Arayüzü Güncellemesi Geliyor
2- Hikayeleriyle Gerçek Dünyayı Unutturacak 10 Muhteşem Oyun
3- Oyun Severler İçin 2018'de Çıkan En Muhteşem 72 Yeni Oyun
4- PUBG oyuncuları 1 Milyon Dolarlık Ödül İçin Yarışıyor
5- Dragonfly 2020 Pro 3D Yazıcı Artık Türkiye'de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..