Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Kasım 2019 Cuma

Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir, Hayatı? - Kurgu Gücü
Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir, Hayatı?
Barbara Palvin kaç yaşında olduğu, kim olduğu, nereli olduğu gibi konular oldukça çok merak ediliyor. Özellikle güzelliği ile büyüleyen Barbara Palvin sevenleri ve hayranları Barbara Palvin'i daha iyi tanımak için araştırmaya koyuluyorlar. O zaman sizleri fazla meraklandırmadan Barbara Palvin kimdir, kaç yaşındadır? gibi merak edilen tüm herşeyi sizlere konumuzda açıklayalım..


Barbara Palvin Kimdir Kaç Yaşındadır?

Barbara Palvin adını muhtemelen televizyon ekranlarında mutlaka duymuşsunuzdur. Özellikle de şu tabir; 'Barbara herhalde Barbara manken olan' şeklinde ifadeler ile duymuşluğunuz elbette vardır. Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan'ın Budapeşte şehrinde doğmuş bir modeldir. Güzel ve seksi fiziği ile tüm dünyanın odak noktası olan Barbara Palvin boyu ise 1,75 cm olarak biliniyor. Özellikle de Barbara Palvin sevgilisi kim diye de merak edenler olduğu için sevgilisinin de Dylan Sprouse olduğu magazin haberlerinde yerini alıyor.

Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir, Hayatı? - Kurgu Gücü
Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir, Hayatı?
13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında yürürken keşfedilen Barbara Palvin, şimdi güzelliği ile dünyada güzelliği ile büyük bir yer şöhrete sahiptir. Barbara Palvin, Szinyei Merse Pal Lisesi'nde okuyorken manken dünyasına giriş yaptıktan daha sonra okul hayatına devam etmedi.

Bakınız = Dudak Uçuklatan Fiyatlarda Dünyanın En Pahalı 10 Topuklu Ayakkabı

İlk defilesini ise 2010 senesinde Milan Moda Haftası'nda yaşayan Barbara Palvin, dünya çapında ün kazanması ise 2012 senesinde Victoria’s Secret Fashion Show'a katılmasıyla gerçekleşti.. Daha sonrasında L’Oreal Paris markasının güzellik elçisi olarak seçilen Barbara Palvin, dünya çapında milyonlarca kişi tarafından okunan L’Officie France, Rabat Spain, Vogue Girl Korea, Glamour Hungary gibi birçok magazin dergisinnin kapağında boy gösterdi. Barbara Palvin, ana dili olan Macarca dışında İngilizce ve Fransızca dillerini de biliyor.

Barbara Palvin, mankenliğe ek olarak elbette çocukluğundan beridir hayali olan dizi ve film sektörüne de ilk adımı Hercules adlı sinema filmi ile attı. Filmde Irina Shayk ve Dwayne Johnson gibi isimlerde yer almıştır. Gün geçtikçe ününü daha da arttıran güzel manken, sosyal medya hesabı olan Barbara Palvin Instagram üzerinde şuanda 13 milyona yakın takipçiye sahip..

İlginizi Çekebilir
1- Tolga Çevik'in Sunduğu Tolgshow'a Katılan Bütün Ünlü Konuklar
2- Euro 2024 Turnuvasına Ev Sahipliği Yapacak Ülke Belli Oldu
3- Endonezya'da Tsunami Sonucu 1000'lerce İnsan Hayatını Kaybetti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..