Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Kasım 2019 Çarşamba

Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar

Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar - Kurgu Gücü
Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır? Oynadığı Takımlar
Avusturya'nın Salzburg takımında forma giyen Erlin Haland hem ligdeki performansı hem de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla adından sıkça bahsettirmeyi başarı. Peki genç futbolcu Erling Haland kimdir, kaç yaşındadır? Erling Haland hangi takımlarda oynamıştır? Erling Haland nerelidir, kaç yaşındadır, boyu kaçtır, güncel piyasa değeri ne kadardır? İşte Erling Haland hakkında aradığınız tüm cevaplar..


Erling Haland Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Son zamanların en çok adından bahsettiren futbolcuların başında gelen tam adı Erling Braut Haland olan Erling Haland, hem Avusturya liginde oynadığı Salzburg takımındaki performansıyla hem de Şampiyonlar Ligi performansı ile en çok konuşulan isimlerden bir tanesi oldu. Henüz genç bir oyuncu olan Erling Haland, 21 Temmuz 2000 doğumludur. Boyu 1,94 cm olan futbolcu, santrafor yani forvet mevkisinde oynamaktadır. Uyruğu Norveç olan futbolcu, İngiltere'nin Leeds şehrinde doğmuştur. Şuan ki güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan futbolcunun bu gidişatla değeri oldukça artacak gibi duruyor. Ayrıca Norveç milli takımında da oynamaktadır.

Bakınız= Thiago Maia Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Erling Haland Oynadığı Takımlar

2015/16 sezonunda Bryne FK U19 takımından Bryne FK takıma transfer olan Erling Haland, 2016/17 sezonunda ise Bryne FK kulübünden Molde FK kulübüne transfer olmuştur. 2018/19 sezonunda ise Molde FK takımından Avusturya'nın Salzburg futbol takımına transfer olmuş ve 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Erling Haland Başarıları

2018/19 sezonunda Avusturya Kupa şampiyonluğu, yine aynı sezonda Norveç U20 milli takımında Erling Haland gol kralı, yine aynı sezonda 20 Yaş Altı Dünya Kupası 2019'da 9 gol ile gol kralı ve yine aynı sezonda Salzburg ile Avusturya Şampiyonluğu başarısı elde etmiştir. Başarılarına daha başarı ekleyecek genç bir futbolcu..

Bugün sizlere Avusturya'nın Salzburg takımında forma giyen Norveç milli takım oyuncusu Erling Haland hakkında bilgilerden bahsettik. Oldukça genç yaşta bu derece adından bahsettiren bir futbolcu olmak oldukça zordur ve ileride adını daha üst düzey liglerin büyük takımlarında duyuracaktır diye düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir
1- Florin Andone Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?
2- Oscar Cordoba Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?
3- Radamel Falcao Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..