Pinterest'te Video Paylaşma: Pinterest Video Pin Ekleme - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Kasım 2019 Çarşamba

Pinterest'te Video Paylaşma: Pinterest Video Pin Ekleme

Pinterest'te Video Paylaşma: Pinterest Video Pin Ekleme - Kurgu Gücü
Pinterest'te Video Paylaşma: Pinterest Video Pin Ekleme
Pinterest bildiğiniz üzere resim pinleme sitelerinin en güçlü kitleye sahip olan sitelerinden bir tanesidir. Özellikle yabancı ülkedeki kitle bakımından büyük bir erişim sağlanıyor olmasından dolayı oldukça çok tercih ediliyor ve aranılan milyonlarca içeriği resim olarak ulaşabiliyoruz. Şimdi de buna ek olarak Pinterest video yükleme özelliği getirerek daha da gelişmeye devam ediyor.

Aynı resim yükler gibi artık Pinterest video yükleme şansınız olacak. İster web sitenizdeki videoları isterseniz de youtube videolarınzı artık Pinterest platformunda paylaşabileceksiniz. Peki Pinterest video yükleme nasıl yapılır diyorsanız, onu da kısaca anlatalım.


Pinterest Video Yükleme - Ekleme

  • Bunun için ilk olarak pinterest üyeliğiniz olmalı. Pinterest üyeliğiniz yoksa buraya tıklayarak pintereste üye olabilirsiniz. Üyeliğiniz var olduğunu düşünerek devam ediyoruz.
  • Pinterest hesabınızın sağ üst kısmında yuvarlak kırmızı renkte artı(+) işaretine tıklıyoruz.
  • Altında seçenek olarak 'Pin Oluştur' sekmesi çıkacak, tıklayın.
  • Eğer içeriğinizi bir site ya da youtube gibi bir platformdan yükleyecekseniz açılan sayfanın en alt sol kısmında 'Siteden kaydet' butonu var, işte ona tıklayarak hangi videoyu ekleyecekseniz o videonun linki yapıştırıp, yön işaretine tıklayın. Eğer bilgisayardan yükleyecekseniz ' Görseller veya bir video yüklemek için sürükleyip bırakın veya tıklayın' yazan alana tıklayın.

Bakınız = Pinterest İle Para Kazanmak: Web Sitenizi Üzerine Alın

  • Ardından biraz üste çıkın ve videonuzun resmini seçip 'Pin'e Ekleyin' butonuna tıklayın.
  • Ardından 'Başlığınızı ekleyin' yazan kısma videonuzun başlığını, hemen bir alt kısımında yer alan 'Pininizin ne hakkında olduğunu herkese söyleyin' alanına da videonuz hakkında bir açıklama ekleyin.
  • Ardından sağ üst kısımda yer alan 'Yayınla' butonunun solunda yer alan 'Seç' kısmından Video Pin için bir pano seçmeniz gerekiyor. Önceden oluşturduğunuz bir panoya kaydedecekseniz oradan seçebilir ya da yeni bir pano oluşturacaksanız da açılan kısmın en altında yer alan 'Pano Oluştur' butonuna tıklayarak yeni bir pano oluşturabilirsiniz.
  • Son olarak da yapmanız gereken 'Yayınla' butonuna basıp Video Pin paylaşım işleminizi bitirmek olacak..

Bu konumuzda sizlere Pinterest'in yeni özelliği olan Pinterest'te video paylaşma konusunda bilgi vermeye çalıştık. Aynı resim pin oluşturma gibi video pin oluşturmak da oldukça basit bir işlem olduğunu gördünüz. Ayrıca bu işlemleri Youtube videolarınızın altında bulunan 'Paylaş' sekmesi ile de yapma şansınız vardır. Eğer herşeye rağmen ben yapmadım yardımcı olur musunuz derseniz, yapmanız gereken konumuz altına bir yorum bırakmak olsun..

İlginizi Çekebilir
1- Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri
2- Twitter Onaylanmış Hesap (Mavi Tik) Yapma Rehberi
3- Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!

4 yorum:

  1. Merhaba, İsmim Sevda. vermiş olduğunuz bilgilere rağmen ne youtube üzerinden ne de tiktok üzerinden hiçbir video paylaşamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. sevda.cvll@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle nasıl bir hata alıyorsunuz onu belirtirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışalım. Kısaca tekrar bilgi vermek gerekirse ilk olarak sol kısımda yer alan oluştur sekmesine tıklayın daha sonra açılan alt menüde pin oluştur diyin. Daha sonra açılan sayfada 'Siteden Kaydet' yazan yere tıklayın. Tıkladıgınızda 'web sitesi girin' yazar oraya vidoe linkini ekleyip sag ok butonuna tıklayın. Karşınıza video resmi çıkacak onu seçin ve sag alt kısımda yer alan '1 Pini Ekle' butonuna tıkladıktan sonra işleminiz tamam olacaktır.

      Sil
    2. Merhaba, Tekrar bilgi verdiğiniz için teşekkürler. şu şekilde ilerledim. Önce pano oluşturdum daha sonra ekle kısmından pin oluşturmak istedim. Video Yükleyemiyorum çünkü zaten telefonda ya da bilgisayardaki hiçbir video görüntülenemiyor. bilgisayardan tasıyarak eklemeye çalıştığımda boyutu uygun değildir diyor fakat tiktok videosu. Daha sonra tiktok linki ile ink bularak eklemeye çalıştım fakat videoyu bulmuyor. ama linki internete yazınca cıkıyor bir problem yok. eksi hesabımda problem vardır diye kapattım yenisini açtım işletme hesabına geçtim ama hala aynı problem var

      Sil
    3. Sevda hanım dilerseniz şöyle yapabiliriz: Bizlere sitemizin İLETİŞİM kısmından pinteserest giriş bilgilerinizi gönderip ve hangi videoyu eklemek istediginizi link olarak gönderirseniz bir de biz deneyebiliriz. Çünkü biz kendi hesaplarımızı içerisine rahatlıkla video eklemesi yapabiliyoruz.

      Sil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..