Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Kasım 2019 Pazar

Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri

Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Pearltrees.com'dan Ücretsiz Backlink Alma Yöntemleri
Alexa sıralamasında globalde 6 binlerde ülke sıralamasında ise Hindistan'da 506. sırada yer alan Pearltrees.com, Pinterest benzeri resim pinleme sitesidir. Burada bizi Pinterest'e benzerliği değil de ücretsiz backlink almak seçeneği ilgilendiriyor. Aynı Pinterest'deki gibi buradan da ücretsiz otoriter backlink alabiliriz. Nasıl mı? Hadi adım adım Pearltrees.com'dan kaliteli backlink nasıl alınır onu anlatalım.


Genelde alexa sıralaması yüksek olan sitelerden backlink almanın yollarını anlatıyorum. Çünkü alexa sıralaması düşük kalitesiz sitelerden backlink almak siteniz için yarardan çok zarar olacağı için alexa sıralaması yüksek siteleri paylaşıyoruz. İşte bu nedenle de backlink almadan önce "SEO İçin Siteye Backlink Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler!!" adlı yazımızı okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Hadi gelin şimdi de ücretsiz backlink alma yöntemlerinden bir tanesi olan Pearltrees sitesinden backlink alalım.

Pearltrees.com'a Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak https://www.pearltrees.com/ adresine gidin.
  • Açılan sayfada sağ kısımda yer alan "Join" seçeneğindeki kullanıcı adınızı, mailinizi ve şifrenizi girin. Ardından Enter'a basın.
  • Karşınıza bir plan seçmeniz gereken bir kısım çıkacak. Oradan ilk sırada yer alan ücretsiz planı seçin ve diğer işlemleri doldurup devam edin.
  • Artık Pearltrees.com'a kayıt olduk. Şimdi pinterest gibi resim konulu backlink alma işlemine geldi.

Bakınız = Livejournal.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri

Pearltrees.com'dan Backlink Nasıl Alınır?

  • Üye olup gereken işlemleri tamamladıktan sonra kaşınıza panel çıkacak. Orada sayfanın ortasında yer alan +(Artı) simgesine tıklayın.
  • Ardından karşınıza 'Collection, Import, Web Page, Image, File, Note' seçenekleri çıkacak. Biz burada işimizin kolay olması için "Web Page" seçeneğine tıklayın.
  • Sonrasında açılan sayfada 'Type a URL or search by keyword' yazan yere hangi konuyu paylaşacaksak onun linki yapıştırıyor.
  • Ardından sağ kısımda bulunan "Add" butonuna tıklıyoruz.
  • Ardından site sizin konunuzu komple Pearltrees.com'a çekiyor.
  • Resme veya herhangi bir noktasına tıklandığında ise direk sizin konunuza yönlendiriliyor.

İşte SEO çalışmanız Pearltrees.com'dan backlink almak bu kadar basit fakat bir çok özelliğinin kullanımı için ücretli plan istiyor. Misal siteye eklediğiniz içeriğin Tittle yani başlığını düzenleyebiliyorsunuz fakat Text yani metin kısmını düzenlemek isterseniz direk ücretli plan seçmeniz için yönlendiriyor. Yine de bir kaç içerik paylaşarak ücretsiz backlink almak adına bir işlem yapabilirsiniz.. Ayrıca dileyenler farklı yöntemleri kullanarak da backlink alma ihtimaline sahiptir.

İlginizi Çekebilir
1- Penzu.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Bounce Rate/Hemen Çıkma Oranı Nasıl Düşürülür? 11 Önemli İpucu!
3- Google Webmaster Araçları: Webmaster Tools Nelerdir?
4- Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..