Çin'in UFO Benzeri Helikopteri 2020'de Havalanacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Aralık 2019 Çarşamba

Çin'in UFO Benzeri Helikopteri 2020'de Havalanacak

Çin'in UFO Benzeri Helikopteri 2020'de Havalanacak - Kurgu Gücü
Çin'in UFO Benzeri Helikopteri 2020'de Havalanacak
Bildiğiniz üzere teknoloji konusunda oldukça iyi işler çıkartan Çin, düzenlemiş olduğu helikopter fuarında UFO'ya benzeyen helikopter sergiledi. Söylenilene göre helikopterin ilk uçuşunu ise 2020 senesinde yapacağı belirtildi. Gelin biraz UFO benzeri helikopterden bahsedelim..


Çin, bundan yaklaşık aylar öncesinde helikoptere benzemesi dışında herşeye benzeyen saldırı helikopteri modelini resmen dünyaya tanıttı. Çin'in bildiğiniz üzere oldukça gelişmiş bir teknolojisi var. İşte gelişmiş teknolojisinin son uygulama noktalarından bir tanesi olan ve resmen bilim kurgu filmleri için fırlamış olan UFO benzeri helikopterin ilk uçuşunu ise 2020 yılında yapacağını açıkladı..

Fuarda sergilenen helikopterin, Çin ordusunun oldukça önemli isimlerinin yaptığı açıklamalar doğrultusunda yeni hava aracının şuanda deneysel düzeyde olduğunu ve çok kısa zamanlar için aktif olarak faaliyete geçirileceği belirtildi. Beraberinde de deneysel düzeyde olan yeni hava aracının, Çin ülkesinin gelecek zamanlarda çıkaracak olduğu helikopterlerin teknoloji gelişiminde de büyük katkı sağlayacağını belirttiler.

Bakınız = Alibaba, Yapay Zeka Çipi Hanguang 800 Tasarladı

Her ne kadar helikopter dışından herşeye benzeyen oldukça garip yeni hava aracının ismine ise 'Super Great White Shark' verildiği belirtilmektedir. Çin Helikopter Fuarı'nda sergilenen aracın uzunluğu 7,5 metre, genişliği ise 2,85 metre olarak belirtilmiştir. Rotorunun kendi içinde bulunduğu aracın kokpiti ise orta kısımında yer alırken sanki bir çember ile sarılmış hissi uyandırıyor.

Super Great White Shark'ın kendi içinde bulunan rotorun çapı 4,9 metre olurken beraberinde kokpitin bulunduğu kısma paralel olarakta aracın iki tarafından da turbojet motorları bulunmaktadır. İşte bu sayede de aracın seyir hızı daha iyi konuma getirilmiştir. UFO benzeri helikopterin kokpiti ise iki tane pilotu içinde barındırabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Helikopterin kalkış yapabilmesi için maksimum ağırlığı 6.000 kg olurken, ulaşabildiği maksimum hız ise 650 km/s olarak kayıtlarda belirtilmiştir. Helikopterin tırmanış oranı ise 16,5 m/s olarak belirtilirken, fuar içinde yer alan bilgiler doğrultusunda da helikopterin gövdesi ise gizlilik sağlayan materyaller ile kaplanmıştır.

Bakalım bizlerde sabırsızlık UFO benzeri helikopterin sabırsızlıkla havalanmasını bekliyoruz. Böyle teknolojik gelişmelerin ortaya çıkması bizleri de oldukça heyecanlandırıyor. Bu bilgiler Çin'in haber kaynaklarından alınmıştır.

İlginizi Çekebilir
1- Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor!
2- Çin'in 17 Milyar Dolarlık Yeni Havalimanı Daxing Açıldı
3- Yerli Uçan Otomobil Cezeri Teknofest'de Sergilendi

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..