Midway Film Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Aralık 2019 Salı

Midway Film Konusu, İncelemesi

Midway Film Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
Midway Film Konusu, İncelemesi
Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Midway, 2019 filmleri arasında yerini aldı. Oldukça iyi bir beğeni toplayan filmin oyuncu kadrosu da oldukça kaliteli.. Peki Midway film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? İşte film hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizler için hazırladık..


29 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Midway, tam tamına 2 saat 19 dakikalık bir süreye sahiptir. Yönetmen koltuğunda daha önce 'Yarından Sonra', '2012' ve 'Beyaz Saray Düştü' gibi filmlerin yönetmenliğini de yapan Roland Emmerich'in oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Ed Skrein, Patrick Wilson, Woody Harrelson gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı film, aksiyon filmleri, tarihi filmler ve savaş filmleri türünde karşımıza çıkıyor. Filmin senaryosunu Wes Tooke kaleme alırken, yapımcılığını ise Harald Kloser ile yönetmen koltuğunda oturan Roland Emmerich üstlenmiştir.

Bakınız = Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi

Midway Film Oyuncuları

Filmde Dick Best rolünü Ed Skrein, Edwin Layton rolünü Patrick Wilson, Admiral Chester W. Nimitz rolünü Woody Harrelson, Lieutenant Wade McClusky rolünü Luke Evans, Lieutenant Colonel Jimmy Doolittle rolünü Aaron Eckhart, Anne Best rolünü Mandy Moore, Vice Admiral William 'Bull' Halsey rolünü Dennis Quaid ve Bruno Gaido rolünü ise Nick Jonas canlandırmaktadır.

Midway Film Konusu

Film adını anlatan bir eser diyebiliriz. II. Dünya Savaşı esnasında Japonya ile Abd arasında yapılmış olan Midway Muharebesi hakkındaki olayları konu olarak ele almıştır. Filmin genelinde askerlerin kahramanlık hikayeleri daha çok ön plana çıkarılmıştır. II.Dünya Savaşı sırasında yaşanan Midway Muharebesi, savaşın dönüm noktası olarak kabul edilmektedir. Hem liderler hem de askerlerin kendi içgüdüleri ve cesaretleri ile verdikleri mücadeleler sayesinde Pasifik Cephesi'ndeki savaşın seyri resmen değişiyor.

İlginizi Çekebilir
1- TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk
2- Görünmez Adam - The Invisible Man Film İncelemesi
3- Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..