Güzelliğin Portresi Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Aralık 2019 Salı

Güzelliğin Portresi Film İncelemesi

Güzelliğin Portresi Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Güzelliğin Portresi Film İncelemesi
Türk filmleri sevenlere yeni bir film daha geliyor. Başrollerinde Burçin Terzioğlu'nun yer aldığı Güzelliğin Portresi, Türk filmleri sevenler için geliyor. Peki Güzelliğin Portresi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecektir, yönetmeni kimdir? İşte Güzelliğin Portresi filmi hakkında tüm herşey film incelemesinde.


13 Aralık 2019 tarihinde vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Umur Turagay oturuyor. Gerilim filmleri türünde olan filmin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Onur Koralp ile Pınar Bulut kaleme alırken yapımcılığını ise Necati Akpınar üstlenmiştir.

Bakınız = Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi

Güzelliğin Portresi Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Melisa Şenolsun, Lara Tonka, Feridun Düzağaç, Şencan Güleryüz, Gizem Soysaldı ve Güner Özkul gibi isimler yer alıyor.

Güzelliğin Portresi Film Konusu

Nisan adındaki genç bir kadın, seneler boyunca babası ile bir araya gelmemiş ve görüşmemiştir. Tabi bu durum babası hakkında aldığı oldukça önemli bir haber sonrasında, kızı ve eşini de alıp babasını evinde gitmek durumda kalır. Seneler evvelinde bu köşkten ayrılan genç kadın Nisan, artık köşke geri dönmüştür ve evde oldukça tuhaf olaylara şahit olacaktır. Köşke gelmesi üzerine artık kaçıp kurtulduğunu zannettiği geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Ayrıca babası ile alakalı gizemin ortaya çıkması için çabalayan polisin sorgulaması üzerine Nisan kendini köşeye sıkışmış hisseder. İşte Nisan hem kendisi hem de ailesini korumak adına köşk içinde yer alan bu gizemi çözmek zorundadır.

İlginizi Çekebilir
1- Mucize 2 Aşk Konusu, Oyuncuları: 2019 Türk Filmleri
2- Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi
3- Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Korku Burnu - Cape Fear Konusu, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..