Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Aralık 2019 Pazartesi

Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi

Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi - Kurgu Gücü
Eltilerin Savaşı Film İncelemesi: Türk Komedi Filmi
2020 senesinde vizyona girmeye hazırlanan Eltilerin Savaşı, güzel ve komik oyuncu Gupse Özay'ın başrollerinde yer aldığı bir filmdir. Türk filmlerinden olan Eltilerin Savaşı film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecektir, yönetmeni kimdir? gibi merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için ele aldık.


Komedi filmleri türünde olan ve daha öncesinde 'Deliha' filmi ile oldukça iyi bir yer edinen Gupse Özay'ın başrolünde yer aldığı filmin yönetmenliğini Onur Bilgetay yapmıştır. Türk komedi filmleri kategorisinde yer alan filmin vizyon tarihi ise 31 Ocak 2020 olarak belirtilmiştir. Filmde Gupse Özay dışında Merve Dizdar ve Ferit Aktuğ gibi oyuncularda yer almaktadır. Filmin senaryosunu başrolünde de yer alan Gupse Özay kaleme almıştır.

Bakınız = Düğün Dernek 1 Hd Film İzle: Ahmet Kural İle Murat Cemcir Klasiği

Eltilerin Savaşı Film Oyuncuları

Filmin oyuncular arasında daha önce 'Deliha', 'Deliha 2', 'Görümce' ve 'Küçük Esnaf' gibi sinema filmlerinde oynayan Gupse Özay, 'Körfez', 'Batlır' ve 'Çılgın Dershane Üniversitede' gibi sinema filmlerinde rol alan Merve Dizdar, 'Kavak Yelleri', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Sofra Sırları' gibi dizilerde rol alan Ferit Aktuğ ve 'Baba Candır', 'Ege'nin Hamsisi', 'Yedi Güzel Adam' ve 'Çakallarla Dans 5' gibi daha birçok sinema filmi ve dizide de rol alan Uraz Kaygılaroğlu yer almaktadır.

Eltilerin Savaşı Film Konusu

Aslında adından da anlaşılacağı gibi eltiler arasında yaşan olayları konu olarak işlemiş bir filmdir. Gizem ile Sultan iki eltidir. İşte bu iki elti arasında yaşanan tatlı çekişmeler ve beraberinde bitmek bilmeyen bir rekabeti konu olarak edinmiş. Bu iki elti, sosyal medyaya gerçekten çok düşkündür. Eltilerin aile kurarken başlarına gelen ilginç olaylar ve evlilik anlayışlarını ortaya koyan bir filmdir.

İlginizi Çekebilir
1- Hareket Sekiz Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- 3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi
3- Forrest Gump Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Cem Yılmaz Filmi Arif V 216 İncelemesi: 2018 Türk Komedi Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..