Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Aralık 2019 Cumartesi

Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi

Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi
Bugün ki film incelemesi konumuzda sizlere henüz taze taze vizyona giren bir film olan Korkunun Sesi orijinal adıyla Echoes of Fear filmi hakkında bazı bilgiler sunacağız. Bu bilgiler içinde Korkunun Sesi film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? gibi birçok merak edilen detaya yer vereceğiz. O zaman gelin hep birlikte inceleyelim.


Film, 29 Aralık 2019 tarihinde vizyona girdi. Yani daha 1 buçuk hafta falan oldu. Korkunun Sesi filmi adından da anlaşılacağı gibi bizlere korku filmleri türünü sunuyor. Abd yapımı filmin yönetmen koltuğunda Brian Avenet-Bradley ile Laurence Avenet-Bradley ortak oturuyor. Oyuncu kadrosunda Trista Robinson, Hannah Race, Paul Chirico gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Brian Avenet-Bradley kaleme alırken, filmin yapımcılığını ise diğer yönetmen koltuğunda oturan Laurence Avenet-Bradley üstlenmiştir. Film bizlere tam tamına 1 saat 30 dakikalık bir korku heyecanı sunuyor.

Bakınız = Pasifik Savaşı 2 - Pacific Rim 2 Uprising 2018 Bilim Kurgu Filmleri

Korkunun Sesi Film Oyuncuları

Filmde Alisa rolünü Trista Robinson, Steph rolünü Hannah Race, Brandon rolünü Paul Chirico, David rolünü Marshal Hilton ve Grandfather rolünü Norman Zeller canlandırırken, beraberinde Curt Lambert, Danilo Di Julio ve Ian Heath gibi isimlerde filmde yer alıyor.

Korkunun Sesi Film Konusu

Elbetteki en çok merak edilen detaylardan bir tanesi de filmlerin konusu oluyor. Korkunun Sesi filminin konusu kısaca genç bir kadına miras olarak kalan bir ev var. İşte bütün olay bu genç kadının bu ev ile olan durumlarını konu olarak işlemiş. Alisa adındaki bir genç kıza büyükbabasında bir ev miras kalır. Bunun üzerine de genç kız oldukça görkemli evi satma kararı verir. Tabi bunun öncesinde de eve gidip büyükbabasından kalan hatıraları toplayarak kendine almak ister. Tek gitmek istemediği içinde erkek arkadaşı olan Brandon'ı da kendisi ile gelip gelemeyeceğini sorar. Brandon, işlerinden dolayı gelemeyeceğini bildirmesi üzerine Alisa, tek gitmek yerine en yakın arkadaşı olan Steph'i yanına alarak evin yolunu tutar. Eve varıp, her katı dolaşmayan başlayan genç kadın ve arkadaşı, bu evde bazı tuhaflıkların olduğunu fark eder. İşte genç kadın ve yakın arkadaşı bu tuhaflıklar sonrasında büyük bir tehlikenin içine girecektir.

İlginizi Çekebilir
1- Midway Film Konusu, İncelemesi
2- Görünmez Adam - The Invisible Man Film İncelemesi
3- Illang: The Wolf Brigade İzle 2018 Güney Kore Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..