Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Ocak 2020 Cuma

Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up

Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up - Kurgu Gücü
Vis A Vis 1. Sezon 1. Bölüm Özeti: Locked Up
Birkaç arkadaşımın önerisi üzerine yabancı dizi olan Vis A Vis dizisini izleme kararı aldım. Bunun üzerine de her izlediğim bölümde neler yaşandığını spoiler vermeden anlatmaya çalışacağım. Eskiden oldukça çok yabancı dizi izleyen biri olmama rağmen özellikle web site işlerine atıldığım zamandan beri de uzun soluklu olan diziler yerine film izlemeye daha cazip bakıyordum fakat arkadaşımın tavsiyesi üzerine Vis A Vis dizisine başlayıp bakalım vakit ayırabilecek miyim görelim.


Aslen İspanyolca Vis A Vis olarak adlandırılan Locked Up, hapishane dizileri içinde yer alıyor. Özellikle Prison Break dizisini izleyip sevenlerin izleyebileceği bir dizi olduğunu söyleyebiliriz. Dizinin asıl odak noktası cezaevine gönderilen bir kadın olarak gösteriliyor. Dizi her ne kadar günümüzden 4 sene öncesinde yani 20 Nisan 2015 tarihinde yayınlanmaya başlansa da hala severek izlendiğini görüyorum. Her neyse gelin şimdi sizlere Vis A Vis 1. sezon 1. bölüm özeti içinde neler oluyor kısaca anlatalım.

Bakınız = Kızım 1. Bölüm 19 Eylül 2018 Tarihinde TV8 Ekranlarında Yayınlandı

Macarena adındaki genç bir kadın hiç beklemediği bir anda cezaevine girer. Çünkü hiç ummadığı biri ona tuzak hazırlamıştır. Cezaevine girerken ilk önce bütün üzerindeki eşyalar alınır ve ona hapishane kıyafetleri falan verilir. Önce bütün kadınlar soyunur ve bütün her tarafları el ile yoklanarak kadın gardiyan tarafından aranır. Ardından Macarena için ilk götürülen hücrede sıkıntılı bir kadın olmasından dolayı oraya gelmesini istemez. Kadın baş gardiyan da bu kadından korktuğu için Macarana'yı başka bir hücreye yerleştirir. Kadın baş gardiyanın korkmasının en büyük nedeni ise küçük çoğunu öldürmekle tehdit etmelerinden kaynaklanmaktadır. Macarena bir avukata ihtiyaç duymaktadır fakat bir türlü ulaşamaz. Tabi bunu duyan Annabel, Macarena'ya avukat ayarlayabileceğini söyler. Tabi hapishanenin ilk kuralının 'kimseden iyilik isteme' olduğunu Macarena bilmemektedir.

Makarena'ya avukat ayarlayan Annabel, Macarena'dan elbette bir karşılık isteyecektir. Bunun öncesinde de ceza süresinin dolmasına çok az bir süre kalan Yoli'yi(Yolanda) gece bir kadının çağırması ve bunu da Macarena'nın görmesi de işleri biraz daha karıştıracak. Çünkü Yoli(Yolanda) ölü olarak bulunacak.. Çünkü Yolanda'nın hapse girmesinin sebebi büyük bir parayı çalmasıdır ve paranın hala nerede olduğunu bilen yoktur. Çünkü Yolanda parayı hapse girmeden önce saklamış ve nerede olduğunu gösteren SIM kartı ise hapishanenin içinde bir yerde saklamıştır.

Vis A Vis 1. sezon 1. bölüm özeti hakkında genel ve kısa bir bilgi sunmaya çalıştık. Diziyi izlemeye başladığınızda zaten anlayacaksınız ki oldukça kaliteli bir dizi ve 1 bölüm biter bitmez ikincisine devam etmek isteyeceksiniz. Tabi ailecek izlenecek bir dizi olmadığını da belirtmek isterim. Çünkü dizi içinde oldukça çok nü sahneler mevcuttur.

İlginizi Çekebilir
1- Seksenler Dizisi: TRT 1 Ekranlarının Sevilen Dizisi Geri Dönüyor
2- Her Yerde Sen 10. Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?
3- Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..