Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Ocak 2020 Cumartesi

Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi

Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi
Code 8 Türkçe adıyla Kod 8, uzun zamandır izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden bir tanesi desek doğru olacaktır. Peki Code 8 filmini iyi kılan ne? Code 8 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? İşte sizler için Code 8 filmi hakkında tüm detayları Code 8 film incelemesi adı altına ele aldık.


Bilim kurgu filmleri sevenler için oldukça iyi bir konuya sahip olan film, bilim kurgunun yanı sıra suç filmleri ve aksiyon filmleri türlerini de içinde barındırıyor. 2016 Abd yapımı Code 8 filminin yönetmen koltuğunda Jeff Chan oturuyor. 1 saat 38 dakikalık bir süreye sahip olan filmin senaryosunu ise yönetmen koltuğunda oturan Jeff Chan ise Chris Pare kaleme almıştır.

Code 8 Film Oyuncuları

Filmde asıl odak noktası olan belli başlı oyuncular mevcut. İşte onlar şu şekilde; Stephen Amell, Robbie Amell, Sung Kang, Kari Matchett, Laysla De Oliveira, Greg Bryk, Chad Donella, Aaron Abrams, Simon Northwood, Peter Outerbridge ve Alfred Rubin Thompson..

Code 8 Film Konusu

Filmin konusu aslında olağanüstü yeteneklere sahip olan kişilerin normal insanlar arasında yaşayıp para kazanmasını ele alırken, asıl odak noktası ise başrolümüzün annesinin hastalığının tedavisi için çalışmak zorunda olması ve çalıştığı işlerden az para kazanarak annesini tedavi ettiremeyeceğini fark edip, suçlular ile işbirliği yaparak para kazanmaya başlar. İşte bütün olaylar bu dakikadan sonra gelişir. Çünkü normal insanların yani halkın güvenliği için olağanüstü yeteneğe sahip olan bu kişilerin güçlerini kullanması kesinlikle yasaktır ve oldukça büyük önlemler alınmıştır. Bakalım oldukça güçlü elektrik gücü olan Connor, annesini kurtarabilecek mi?

Bildiğiniz üzere genelde izlediğimiz filmleri ya da vizyona girecek yeni filmleri yazmaya çalışıyoruz. Code 8 filmi de vizyona girmiş olup, izlediğimiz filmlerden bir tanesi olduğu için incelemesini yaptık. Açıkçası filmi izlesem mi diye tereddüt içine girenlere tavsiyemiz ise bilim kurgu filmleri sevenlerdensiniz bizce mutlaka izlemeniz gereken filmlerden bir tanesidir. 10 üzerinden değerlendirecek olursak 7 puana layık bir film olduğunu düşünüyoruz.

İlginizi Çekebilir
1- Bilim Kurgu Filmleri: Başlat: Ready Player One 2018 Film İncelemesi
2- Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi
3- Infinite Filmi Konusu, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..