Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Ocak 2020 Pazar

Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi

Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi
Abigail: Sınırların Ötesinde filmi belki de izleyen birçok kişi tarafından beğenilmese de biz yorumlara kulak vermeyip filmi izledik. Peki Abigail: Sınırların Ötesinde filmi izlemeye değer mi? Abigail: Sınırların Ötesinde film konusu nedir, oyunları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere Abigail: Sınırların Ötesinde filmi hakkında tüm detaylar film incelemesinde listelenmiştir.


Bilim kurgu filmleri, fantastik filmler ve aksiyon filmleri türünü içinde barındıran Abigail: Sınırların Ötesinde, 30 Ağustos 2019 tarihinde vizyona girmiştir. 1 saat 51 dakikalık bir süreye sahip olan filmin yönetmen koltuğunda Aleksandr Boguslavskiy oturmaktadır. Abd ve Rusya ortak yapımı filmin senaryosunu Dmitriy Zhigalov ile Aleksandr Boguslavskiy birlikte kaleme alırken, yapımcılığını ise Aleksandr Denisyuk, Viktor Denisyuk, Vladimir Denisyuk ve Evgeniy Melentev üstlenmiştir.

Abigail: Sınırların Ötesinde Film Oyuncuları

Abigail Foster rolünü Tinatin Dalakishvili, Jonathan Foster rolünü Eddie Marsan, Norman rolünü Rinal Mukhametov, Stella rolünü Ravshana Kurkova, Garrett rolünü Artyom Tkachenko, Abigail Criança rolünü Marta Timofeeva, Ethan rolünü Nikita Tarasov ve Margaret Foster rolünü Kseniya Kutepoya canlandırmaktadır..

Bakınız = 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı 

Abigail: Sınırların Ötesinde Film Konusu

Abigail adındaki genç bir kız, gizemli bir hastalık salgını sebebi ile sınırları uzun seneler öncesinde kapatılmış bir şehirde yaşamaktadır. Abigail daha 6 yaşındayken, babasının hastalığa yakalanmasından dolayı korunaklı şehrin dışına atılır. Tabi işin içinde oldukça farklı işler dönmektedir. Abigail, büyüyüp genç bir kız olduktan sonra babasını bulmak için koruma altında olan şehrin görevlilerine karşı gelmeye başlar. O arada da hem babasının küçükken ona verdiği bazı sırların detayını çözerken hem şehrin sihirli bir alan olduğunu hem de kendisinin olağanüstü yetenekleri olduğunu farkına varır.. Bakalım Abigail babasını bulup, kendi gibi olağanüstü yeteneklere sahip olan arkadaşlarının yeteneklerini geri kazandırabilecek mi?

Filmi izlemeden önce hepimiz elbette yorumlara bakarak bir yola çıkarız. Yorumlarda vasat yazan filmlerin %90'nını izlemeyiz fakat bu sefer film hakkında ne kadar kötü yorum yapılmış olsa da bir bilim kurgu, fantastik filmler seven olarak filmi izledik. İyi ki de izledik diyebiliriz. Çünkü Abigail: Sınırların Ötesinde adlı film abartılan kadar kötü bir film olmamış diyebiliriz. Filmi 10 üzerinden değerlendirecek olursak 6 verilebilir. Sadece Türkçe dublaj izleyecekseniz seslendirmenin kötü olduğunu belirtebiliriz. Yani Türkçe altyazı izlemenizi tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilir
1- Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi
2- Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi
3- Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi'nde Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor
4- Sosyal Medyada Kaynağı Belli Olmayan Bilgi Paylaşanlara Uyarı Geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..