Top Gun: Maverick Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Ocak 2020 Çarşamba

Top Gun: Maverick Film İncelemesi

Top Gun: Maverick Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Top Gun: Maverick Film İncelemesi
Tom Cruise'un başrolde yer aldığı Top Gun: Maverick, 2020 filmleri arasında yerini almış durumda. Peki Top Gun: Maverick konusu nedir, ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, yönetmeni kim? İşte sizler için 2020 senesinde vizyona girecek olan Top Gun: Maverick filmi hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında ele aldık..


Top Gun: Maverick, 26 Haziran 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Joseph Kosinski otururken oyuncu kadrosunda ise Tom Cruise, Jennifer Connelly ve Miles Teller gibi isimler yer alıyor. Aksiyon filmleri ve dram filmleri türünde olan Abd yapımı filmin yapımcılığı Jerry Bruckheimer, Tom Cruise, David Ellison, Dana Goldberg ve Don Goldberg üstlenirken senaryosunu ise Christopher McQuarrie, Eric Warren Singer, Justin Marks ve Peter Craig birlikte kaleme almıştır.

Bakınız = Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi

Top Gun: Maverick Film Oyuncuları

Filmin oyuncularına gelecek olursak, Pete 'Maverick' Mitchell rolünü Tom Cruise, Bradley Bradshaw rolünü Miles Teller ve Tom 'Iceman' Kazanski rolünü Val Kilmer canlandırmıştır. Devamında Jennifer Connelly, Jon Hamm, Ed Harris, Glen Powell, Jean Louisa Kelly, Manny Jacinto, Lewis Pullman, Monica Barbaro, Jay Ellis, Jake Picking, Peter Mark Kendall, Bashir Salahuddin ve Charles Parnell gibi isimlerde filmde yer almaktadır.

Top Gun: Maverick Film Konusu

Bildiğinizi üzere 1986 senesinde yine Tom Cruise'un başrollerinde yer aldığı ve ona Kelly McGillis'in eşlik ettiği Top Gun adlı filmin devam halkası niteliği taşıyan bir filmdir. Tom Cruise yeni filmde yani Top Gun: Maverick filminde de karşımıza Amerika Birleşik Devletleri Deniz Kuvvetleri Teğmeni Pete Mitchell olarak çıkacak..

İlginizi Çekebilir
1- Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi
2- Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi
3- Triple Frontier Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Aksiyon Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..