Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Ocak 2020 Perşembe

Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi

Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi
Ölmek İçin Zaman Yok: Bond 5 orijinal adıyla No Time To Die:Bond 5 filmi 2020 filmleri arasında yerini almaya hazırlanıyor. Peki Ölmek İçin Zaman Yok: Bond 5 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecek, yönetmeni kimdir? İşte film hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar film incelemesi adı altında sizler için ele aldık..


3 Nisan 2020 tarihinde vizyona girecek olan Ölmek İçin Zaman Yok: Bond 5 filminin yönetmen koltuğunda Cary Joji Fukunaga oturuyor. Aksiyon filmleri, gerilim filmleri ve casusluk filmleri türünde işlenen filmin oyuncu kadrosunda Daniel Craig, Rami Malek, Lea Seydoux gibi isimler yer alıyor. Adb ve İngiltere yapımı filmin senaryosunu Robert Wade, Neal Purvis, Cary Joji Fukunaga ve Phoebe Waller-Bridge kaleme alırken yapımcılığını ise Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli üstlenmiştir.

Bakınız = Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi

Ölmek İçin Zaman Yok: Bond 5 Film Oyuncuları

James Bond rolünü Daniel Craig, Safin rolünü Rami Malek, Madeleine Swann rolünü Lea Seydoux, Nomi rolünü Lashana Lynch, Q rolünü Ben Whishaw, Eve Moneypenny rolünü Naomie Harris, Felix Leiter rolünü Jeffrey Wright ce Ernst Stavro Blofeld rolünü ise Christoph Waltz canlandırmaktadır.

Ölmek İçin Zaman Yok: Bond 5 Film Konusu

Bond artık aktif hizmet verdiği CIA'den artık ayrılmış ve yeni hayatına uyum sağlamaya çalışmaktadır. Jamaika'da oldukça sakin bir yaşam sürmeye çalışıp bunun keyfini çıkarmak istese de huzuru elbette bir durum üzerine bozulacak. Bu da CIA'de çalıştığı zamanlardaki eski dostu olan Felix Leiter'ın yardım istemesi üzerine olacak. Bu yardım ise kaçırılan bir bilim insanını kurtarmak için yardım etmesidir. Bakalım Bond ve eski dostu beklediğinden de büyük tehlikelere neden olacak yeni teknolojilerle silahlandırılmış bu kötü adamın elinden kaçırılan bilim insanını kurtarabilecek mi?

İlginizi Çekebilir
1- Top Gun: Maverick Film İncelemesi
2- Code 8 - Kod 8 Film İncelemesi
3- 3 Aptal - 3 Idiots Konusu, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..