Tenet Film İncelemesi: 2020 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ocak 2020 Pazar

Tenet Film İncelemesi: 2020 Filmleri

Tenet Film İncelemesi: 2020 Filmleri - Kurgu Gücü
Tenet Film İncelemesi: 2020 Filmleri
2020 filmleri arasında yerini almaya hazırlanan Tenet filmi hakkında merak edilen oldukça fazla şey var. Bu merak edilen şeyler arasında Tenet film konusu nedir, ne zaman vizyona girecektir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi sorular var. İşte bizde bu tür sorulara cevap bulabilmeniz adına Tenet film incelemesi adı altında bir konu hazırladık..


Christopher Nolan'ın yazıp yönettiği Tenet filmi, 17 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı film aksiyon filmleri, romantik filmler, gerilim filmleri ve casusluk filmleri türlerini içinde barındırıyor. Filmin yapımcılığını ise Emma Thomas ile hem yönetmen koltuğunda oturan hem de senaryosunu yazan Christopher Nolan üstlenmiştir.

Tenet Film Oyuncuları

John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clemence Poesy, Michael Caine, Kenneth Branagh, Himesh Patel, Martin Donovan, Yuri Kolokolnikov, Anthony Molinari, Mark Krenik, Jonathan Camp, Denzil Smith ve Marcel Sabat gibi isimler Tenet filmi oyuncu kadrosunda yerini almış durumda.

Tenet Film Konusu

Christopher Nolan'ın büyük bütçeli yeni filmi olan Tenet'in konusu ise şu şekilde; Proje, uluslararası casusluk, zaman yolculuğu ve evrim etrafında dönen bir eylem epik olarak tanımlanmaktadır. İlk fragmanıyla Inception'ı andıran Tenet'ta fizik kurallarının anlamını yitirdiği aksiyon sahneleri ve zaman akışında yaşanan kırılmalar da hikayenin parçası olacak gibi görünüyor. Ayrıca çekimlerin bir kısmı ise Estonya'da gerçekleşmiştir.

İlginizi Çekebilir
1- Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi
2- Top Gun: Maverick Film İncelemesi
3- Abigail: Sınırların Ötesinde Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..