Youtube Reklam Geliri Arttırmanın Püf Noktaları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ocak 2020 Salı

Youtube Reklam Geliri Arttırmanın Püf Noktaları

Youtube Reklam Geliri Arttırmanın Püf Noktaları - Kurgu Gücü
Youtube Reklam Geliri Arttırmanın Püf Noktaları
Youtube bildiğinizi üzere dünyanın en büyük video izleme ve paylaşma platformlarının başında geliyor. Özellikle de youtube reklam ile para kazandırması yönünden oldukça ilgi çeken taraf oldu. İşte bu nokta da para kazanmak isteyenler youtube video yükleyip reklamlardan para kazanmak istiyorlar. Peki youtube reklam geliri arttırmanın yolları neler? İşte bu konumuzda sizlere youtube reklam geliri arttırmak için neler yapılabilir ondan bahsedeceğiz.


Hepinizin de bildiği üzere youtube üzerinden milyarlarca para kazanmak mümkün. Çünkü bu kadar para kazandırmıyor olsa neden insanlar abone kasıp, video paylaşmak ister ki? İşin asıl noktası youtube işine başlamayıp, henüz gelirini arttıramayan kişiler bazı püf noktalarından bahsedeceğiz. Öncelikle bir youtube kanalı açtınız fakat kanalınızı adsense hesabınıza nasıl bağlayacağınızı bilmiyorsanız buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Uzun Video Paylaşın

Youtube reklam geliri arttırmanın belkide en iyi yolu uzun videolar paylaşmak olacaktır. Çünkü kendinizi bir video izleyen biri olarak düşünün ve 2 dakikalık 3 dakikalık videoların içerisinde 5-6 kere reklam çıktığını. İşte bu oldukça can sıkan bir durum olur. Bu nedenle ne kadar uzun video eklerseniz, reklam yerleşimi konusunda da oldukça iyi planlama yapabilirsiniz. Bunun için youtube 10 dakikanın altındaki videolarda genelde daha az reklam eklemesi yapıyor. Bu nedenle bir video eklemesi yaparken 10 dakikanın üzerinden olmasına dikkat edin.

Kanal Profil Resmi Ekleyin

Kanalınıza mutlaka videolarınızı tanımlayacak marka resmi ekleyin. Bu size oldukça iyi bir prestij kazandıracaktır. Bu sayede kanalınıza daha çok abone olunacak ve izlenmeleriniz artıp youtube reklam geliri arttırmak için önemli bir rol alacak.

Video Sonuna ve İçine Alakalı Yönlendirmeler Ekleyin

Her videonuzun için mutlaka diğer youtube videolarınız ile alakalı yönlendirici bilgiler ekleyin ya da videonuzu çekerken en sonunda ya da alakalı kısımlarda videolarınızı beğenip abone olmaları konusunda açıklama yapın. Özellikle videonuzun sonunda 'Bitiş Ekranı' kesinlikle ekleyin. Beraberinde de videonuzun belirli kısımlarına 'Kartlar' ekleyin.

Bu konumuzda sizlere youtube reklam geliri attırmak için neler yapabileceğinizden kısaca bahsetmeye çalıştık. Yine konu içinde ara ara güncellemeler yapıp yeni bilgiler ekleyeceğiz. Aklınıza takılan sorular için konumuzun hemen altında yorum olarak sorabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Youtube Music Çıktı: Ekranı Kapatıp Müzik Dinle, Video İzle
2- Youtube Doğrulama Rozetleri Uygunluk Kriterlerini Zorlaştırdı
3- Telefonda Ekran Kapalıyken Youtube Müzik(Video) Dinleme

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..