Wonder Woman 1984 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ocak 2020 Cuma

Wonder Woman 1984 Film İncelemesi

Wonder Woman 1984 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Wonder Woman 1984 Film İncelemesi
Wonder Woman filminin 2. filmin olarak vizyona girmeye hazırlanan Wonder Woman 1984 filmi incelemesini sizler için yapmak istedik. İncelememizde sizlere Wonder Woman 1984 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? gibi birçok detaya yer vermeye çalışacağız.. Hadi gelin 2020 filmleri arasında yerini alan Wonder Woman 1984 filmini incelemeye başlayalım.


5 Haziran 2020 senesinde vizyona girmeye hazırlanan Wonder Woman 1984 filminin yönetmen koltuğunda Patty Jenkins oturuyor. Aksiyon filmleri, macera filmleri ve fantastik filmler türünde yer alan filmin oyuncuları arasında Gal Gadot, Chris Pine ve Kristen Wiig gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu Patty Jenkins, Dave Callaham ve Geoff Johns kaleme alırken yapımcılığını ise Charles Roven, Deborah Snyder, Zavck Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot ve Stephen Jones II üstlenmiştir.

Bakınız = Tenet Film İncelemesi: 2020 Filmleri

Wonder Woman 1984 Film Oyuncuları

Diana Prince / Wonder Woman rolünü Gal Gadot, Steve Trevor rolünü Chris Pine, Barbara Ann Minerva / Cheetah rolünü Kristen Wiig, Maxwell Lord rolünü Pedro Pascal, Antiope rolünü Robin Wright, Hippolyta rolünü Connie Nielsen canlandırırken Ravi Patel ve Natasha Rothwell gibi isimlerde filmde rol alıyor.

Wonder Woman 1984 Film Konusu

Filmde yine Gal Gadot Wonder Woman'ı canlandırıyor ve film Wonder Woman filminin devam halkası niteliği taşıyor. Konusu ise Wonder Woman'ın başından geçen olayları konu alıyor.

İlginizi Çekebilir
1- Ata Demirer'in Hedefim Sensin Film Fragmanı Tanıtıma Sunuldu
2- Top Gun: Maverick Film İncelemesi
3- Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..