Replikalar - Replicas Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Şubat 2020 Cumartesi

Replikalar - Replicas Film İncelemesi

Replikalar - Replicas Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Replikalar - Replicas Film İncelemesi
Bir Keanu Reeves filmi daha sizlerle. Orijinal adı Replicas olan Replikalar, 2019 filmleri arasında yerini almıştır. Peki Replikalar konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizler için Keanu Reeves'in başrol aldığı Replikalar filmi hakkında tüm detayları Replikalar film incelemesi adı altında hazırladık.


10 Ocak 2019 tarihinde vizyona giren Replikalar, bizlere bilim kurgu filmleri ve gerilim filmleri türünde bir senaryo sunuyor. Jeffrey Nachmanoff'un yönetmen koltuğunda oturuduğu film, yaklaşık olarak 1 saat 48 dakikalık bir süreye sahiptir. Abd, İngiltere, Çin ve Porto Riko yapımı filmin senaryosunu Chad St. John kaleme alırken yapımcılığını ise Luis Riefkohl, Lorenzo di Bonaventura ve Stephen Hamel üstlenmiştir. Filmde ayrıca Keanu Reeves'in yanı sıra Alice Eve de başrol olarak yer almıştır.

Replikalar Film Oyuncuları

Filmde başrolümüz Will Foster rolünü Keanu Reeves, Will Foster'ın eşi Mona Foster rolünü Alice Eve, Ed Whittle rolünü Thomas Middleditch, Matt Foster rolünü Emjay Anthony, Zeo Foster rolünü Aria Lyric Leabu, Sophie Foster rolünü Emily Alyn Lind, Jones rolünü John Ortiz ve Scott rolünü ise Nyasha Hatendi canlandırmıştır.

Bakınız = Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Replikalar Film Konusu

Nörobilim alanında oldukça büyük bir başarıya sahip olan William Foster, hem ailesine hem de işine oldukça bağlı bir kişidir. İşinde verdiği emeğin karşılığını almak için çabalayan bilim insanı William Foster, oldukça büyük bir proje üzerinde emek vermektedir. Bu proje ise insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayar yani robota(sentetik) aktarmaya çalışmaktır. Tabi bu çalışma ve emekleri bir hafta sonu ailesi ile tatile gitmek üzere yola çıkmaları ve aşırı yağmur sebebi ile büyük bir trafik kazası sonucu eşi, iki kızı ve oğlunu kaybeder. Bu doğrultuda da ailesinin ölümünü kabullenemeyen William Foster, ailesini klonlayıp tekrar diriltmek için çabalayacaktır. Tabi bunu da tek başına değil de iş arkadaşı ve meslektaşı olan Ed Whittle ile birlikte yapacaktır. Ailesini tekrar diriltmek isteyen William Foster için büyük karar vermesi gerekecektir. Çünkü ailesinde 4 kişiyi kaybeden William, imkanlar gereği sadece 3 kişiyi diriltme şansına sahiptir. İşte bu nedenle William Foster'ı zor bir karar beklemektedir. Her ne kadar ailesini diriltmeyi başarmış olsa da işler istediği gibi gitmeyecek ve çalıştığı şirketin sahibi işleri karıştıracaktır.

Replikalar Film Yorumu

Genelde bilim kurgu sever biri olarak yine bir bilim kurgu filmi izlemek için filmleri incelerken karşıma Replikalar filmi çıktı. İzleyenlerin yorumlarını okuduktan sonra ve başrolünde de Keanu Reeves ve Alice Eve gibi isimlerin de olmasından dolayı filmi izleme kararı aldık. İyi ki de bu kararı almışım. Çünkü film o kadar aksiyonlu vurdulu kırdılı geçmese de gerçekten adım adım ilerlemesi ve acaba ne olacak diye düşündürmesi filmi akıcı kılıyor. Şunu diyebilirim ki, uzun zamandır izlediğim filmler içinde en iyilerinden bir tanesi desem doğru olacaktır. Oyunculuk zaten harika. Replikalar filmini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum. Yani tavsiye filmler arayanlar için not alınması gereken bir filmdir.

İlginizi Çekebilir
1- Wonder Woman 1984 Film İncelemesi
2- Deney - Splice Konusu, Oyuncuları: 2010 Bilim Kurgu Filmleri
3- Lanetli Gözyaşları Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..