Bayi Toplantısı Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Mart 2020 Cuma

Bayi Toplantısı Film İncelemesi

Bayi Toplantısı Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Bayi Toplantısı Film İncelemesi
BKM'nin Çok Güzel Hareketler adlı komedi programında ün kazanan İbrahim Büyükak'ın başrol aldığı Bayi Toplantısı filmi hakkında merak edilen birçok şey var. Bunlar Bayi Toplantısı ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi sorular oluyor. O zaman gelin birlikte Bayi Toplantısı film incelemesini yapalım..


2020 filmleri arasında yerini alan Bayi Toplantısı, 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girmiştir. 1 saat 54 dakika süren filmin yönetmen koltuğunda Bedran Güzel oturmuştur. Türk komedi filmleri arasında yer alan filmin başrollerinde BKM'nin yetiştirdiği İbrahim Büyükak, Onur Buldu ve Doğu Demirkol gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu kaleme Necati Akpınar ile İbrahim Büyükak almıştır.

Bayi Toplantısı Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu genel ağırlık olarak BKM'nin Çok Güzel Hareketler ekibinden oluştuğunu söylersek yanlış olmayız. İbrahim Büyükak, Büşra Pekin, Onur Buldu, Doğu Demirkol, Safa Sarı gibi oyuncuların yanı sıra Müfit Kayacan, Hakan Salınmış, Gamze Karaduman ve Deniz Şen Hamzaoğlu gibi isimler de filmde rol almıştır.

Bayi Toplantısı Film Konusu

Aslında hiç katılmak istemeyip fakat mecburen katılmak zorunda kaldıkları bayi toplantısında kendilerini resmen hepsi de birbirinden farklı maceranın içinde bulan 3 beyaz eşya satıcısının başından geçen olayları konu olarak edinmiştir. Sadık, Namık ve Adem adındaki üç adam, kendi geçimlerini beyaz eşya satarak yani esnaflık yaparak sağlamaktadırlar. Tabi bu üç adam birbirini daha önce hiç görmemiştir. Fakat yolları hiç istemedikleri bayi toplantısında kesişir. Bu üç adam ve toplantıdaki ekibin bayilerini kurtarmak için birbirlerine güvenmeleri gerekecektir.

İlginizi Çekebilir
1- Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi
2- Baba Parası Film İncelemesi
3- Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..