Megan Fox Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Şubat 2020 Cumartesi

Megan Fox Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Megan Fox Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - Kurgu Gücü
Megan Fox Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?
Birçoğumuzun Transformers filmi ile tanıdığı güzel oyuncu Megan Fox, aslında ilk üne kavuştuğu film Confessions of a Teenage Drama Queen olmuştur. Peki Megan Fox kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, boyu ve kilosu kaçtır, evli midir? gibi merak edilen kısacası Megan Fox'un hayatı hakkındaki detayları sizler için konumuzda inceledik..


Megan Fox'un Hayatı

Özellikle de güzelliği ile ilgi çeken Megan Fox ne zaman doğdu, kaç yaşındadır diye elbette merak ediliyor. Megan Fox, Abd'nin Oak Ridge, Tennessee şehrinde 16 Mayıs 1986 tarihinde doğmuştur. 5 yaşına geldiğinde dans ve tiyatro dersleri almaya başlayan güzel oyuncu ve manken Megan Fox, 13 yaşına geldiğinde ise ailesi ile birlikte Florida'ya taşınarak kalan eğitimlerine orada devam eder. Beraberinde yine 13 yaşında hem oyunculuk hem de mankenlik yapmaya başlar.. 1.63 metre boyunda olan Megan Fox, 2010 senesinde Brian Austin Green ile evlenmiştir. Megan Fox'un kilosu kaç diye sormayın, çünkü kadınları bilirsiniz kilo takıntısı vardır, o nedenle yazmasak daha doğru olur. Tabi işin şakası Megan Fox, 52 kilo olduğu kaynaklarda belirtilmiştir.

Brian Austin Green ile olan Megan Fox'un Bodhi Ransom Green, Noah Shannon Green, Journey River Green adlarında da 3 tane çocuğu vardır. Daha önce birçok filmde oynayan Megan Fox, ününü Confessions of a Teenage Drama Queen filmi ile kazanmasının ardından Hope & Faith adlı televizyon programı ile de daha da ün kazanmıştır.

Bakınız = Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Megan Fox Oynadığı Dizi ve Filmler

Transformers
Transformers: Yenilenlerin İntikamı
Ninja Kaplumbağalar
Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinde
Confessions of a Teenage Drama Queen
Diktatör
Dost Kazığı
Kana Susadım
Jonah Hex
İhtiras Oyunu
Mükemmel Plan
Rogue
Big Gold Brick
The Battle of Jangsari
Above The Shadows
Zeroville
New Girl
Eyvah Yaş 40
The Tonight Show With Conan O'Brien
Whore
Bir Drama Kraliçesinin İtirafları
The Help
Two And A Half Men
Hope & Faith
Holiday in the Sun

Sizler bu konumuzda seksi, güzel manken ve oyuncu Megan Fox'un hayatı hakkında merak edilen bazı detaylardan bahsettik. Bunlar arasında Megan Fox kaç yaşındadır, kilosu ve boyu kaçtır, evli midir, çocuğu var mıdır, hangi filmlerde oynamıştır? gibi merak edilen detaylar yer almıştır.

İlginizi Çekebilir
1- Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?
2- Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi
3- Wonder Woman 1984 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..