Anne at 13,000 ft Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Nisan 2020 Salı

Anne at 13,000 ft Film İncelemesi

Anne at 13,000 ft Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Anne at 13,000 ft Film İncelemesi
Anne at 13,000 ft, dram filmleri türünde bizlerin karşısına çıkan bir film olmasıyla dikkat çekiyor. Peki Anne at 13,000 ft ne zaman vizyona girecek? diye merak ediyorsanız, detaylar konumuzda.. Filmin vizyon tarihi dışında Anne at 13,000 ft konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? gibi sorular da oldukça merak edilir durumda. O zaman gelin Anne at 13,000 ft film incelemesi adı altında detayları sizlerle paylaşalım.


Filmin ilk gösterimi 9 Eylül 2019 tarihinde yapılırken şuan ne zaman vizyona gireceği belirsiz durumda. 1 saat 15 dakikalık süreye sahip olan filmin yönetmen koltuğunda Kazik Radwanski oturmaktadır. Kanada yapımı dram filmleri arasında yer alan Anne at 13,000 ft oyuncu kadrosunda Deragh Campbell, Lawrene Denkers ve Matt Johnson gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu da yönetmen koltuğunda oturan Kazik Radwanski'nin kaleme aldığını ve yapımcılığını ise yine Kazik Radwanski ile beraber Daniel Montgomery'in üstlendiği görülüyor..

Bakınız = Bumblebee Bilim Kurgu Filmleri İzle: Biraz Aile Azıcık Ucundan Macera

Anne at 13,000 ft Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Anne rolünü Deragh Campbell, Barb rolünü Lawrene Denkers, Matt rolünü Matt Johnson ve Sarah rolünü ise Dorothea Paas canlandırmıştır.

Anne at 13,000 ft Film Konusu

Anne, en yakın arkadaşının bekarlığa veda eğlencesinde paraşütle atlar ve o atlayışla hayatının gidişatı bambaşka bir hal alır. Anne paraşütle atlarken havada kendini oldukça özgür hissederken, aşağıya indiğinde ise baskılar yüzünden rahatsız olduğunu hisseder. Günlük yaşantısında kendini etrafındakiler tarafından sorgulandığını hissettikçe Anne kendine stresten uzak yeni bir başlangıç hazırlığına girecektir.

Hepimiz hayatın telaşesinde ve sürekli insanların eleştirel bakışlarından sıkılıp stresten uzak yaşamak istediğimiz zamanlar olmuştur. Anne at 13,000 ft filmi de kendi özgür hissedebildiği paraşüt sayesinde kendine yeni bir hayat hazırlama içerisindedir.

İlgili Konular
1- The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi
2- Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi
3- Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..