Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Nisan 2020 Salı

Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu?

Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu? - Kurgu Gücü
Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu?
Çiftlik Bank dolandırıcısı Tosuncuk lakabıyla bilinen Mehmet Aydın, Yeni İnfaz yasasından yararlanabileceği iddia ediliyor. Çiftlik Bank ile binlerce kişinin parasını çalıp dolandıran Tosuncuk, Türkiye'den kaçmıştı ve 2019 tarihinden bu zamana kadar Interpol'ün kırmızı listesinde yer alıyordu. Bunun üzerine Yeni İnfaz yasasıyla birlikte kurduğu Çiftlik Bank'la 1 milyar liralık vurgun yapan Mehmet Aydın'ın da yararlanacak olması sonrasında TBMM'de CHP, İYİ Parti ve AKP arasında resmen kriz yaşanmasına neden olmuştu. Peki Çiftlik Bank dolandırıcısı affedilecek mi? İşte detaylar..


TOSUNCUK AF MI EDİLİYOR?

Hepinizin de bildiğini üzere Çiftlik Bank'ı kurup binlerce insanı dolandırıp 1 milyarlık liralık bir vurgun yapıp Türkiye'den kaçan Mehmet Aydın, Interpol'ün de kırmızı listesinde yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde Yeni İnfaz yasasıyla birlikte Mehmet Aydın'ının da bu aftan yararlanması söz konusu olduğunu gündemde..

Bakınız = 18-19 Nisan'da Sokağa Çıkma Yasağı Tekrar Uygulanacak

Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın'ın af edileceği söz konusu olunca da İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan "Tosuncuğa para kaptıranlar dışarıda sizi bekliyor. Eğer Tosuncuk'u bırakırsanız haberiniz olsun çok kötü şeyler düşünüyorlar." şeklinde ifadeler kullanırken beraberinde "Bu çocuk da indirimden yararlanıyor." ifadeler kullanmıştı. Aynı şekilde CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in söylediği ifade ise "Tabii canım, en çok ona vuruyor, her şeyinden faydalanıyor." bu şekildedir. Çiftlik Bank dolandırıcısı Mehmet Aydın, AKP'li milletvekillerinin alkışları eşliğinde dün gece affedildi.

Af edilmesi söz konusu fakat dolandırılan o kadar insanın parası ne olacak diye insanlar merak içinde. Peki sizce Çiftlik Bank dolandırıcısı Tosuncuk affedilmeli mi?

İlginizi Çekebilir
1- Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi
2- Wikipedia'nın Türkiye'deki Erişim Engeli Kalkıyor
3- AGİ ve Asgari Ücret Zammı 2020 Belli Oldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..