Neymar 7. Koğuştaki Mucize Filmini Instagram'da Önerdi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Nisan 2020 Salı

Neymar 7. Koğuştaki Mucize Filmini Instagram'da Önerdi

Neymar 7. Koğuştaki Mucize Filmini Instagram'da Önerdi - Kurgu Gücü
Neymar 7. Koğuştaki Mucize Filmini Instagram'da Önerdi
Dünyanın en ünlü futbolcularından biri olan Neymar, Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmini tam tamına 137 milyon takipçiye sahip olan Instagram hesabında önerdi ve paylaşımında "Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım." şeklinde ifadelere yer verdi. İşte detaylar..


Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filmi ülkemizde de oldukça çok beğenilerek izlenmişti.. Şimdi de yabancı ülkeden olan ve dünyanın en iyi en ünlü futbolcuları arasında yer alan Neymar, 7. Koğuştaki Mucize filmini 137 milyon takipçiye sahip olan hesabında önerdi ve "Çocuğu olanlar benim bu filmi izledikten sonraki duygularımı daha iyi anlar. Çok güzel film, izlerken çocuklar gibi ağladım." şeklinde belirtti.

Brezilya'da bile en çok izlenen 2. film olan 7. Koğuştaki Mucize filmini Neymar'ın 137 milyon takipçiye sahip Instagram hesabında paylaşması üzerine muhtemelen daha da fazla izlenme kitlesine ulaşacağı ve zirvelerde yer alacağı kesin gibi. Peki 7. Koğuştaki Mucize filmi ne ile alakalı bir film diyorsanız '7. Koğuştaki Mucize Konusu, İncelemesi' adlı konumuzdan film hakkında bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Konular
1- Charlie'nin Melekleri - Charlie's Angels Filmi İncelemesi
2- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi
3- Anne at 13,000 ft Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..