Instagram Direkt Mesaj Atma Özelliği Tarayıcılara Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Nisan 2020 Çarşamba

Instagram Direkt Mesaj Atma Özelliği Tarayıcılara Geliyor

Instagram Direkt Mesaj Atma Özelliği Tarayıcılara Geliyor - Kurgu Gücü
Instagram Direkt Mesaj Atma Özelliği Tarayıcılara Geliyor
Hepinizin bildiği üzere Instagram direkt mesajlara ulaşma özelliği sadece telefonlarda mevcuttu. Artık Instagram mesajlaşma özelliğine tarayıcılar üzerinden ulaşmak mümkün olacak.. Abd merkezli dev sosyal medya platformu Instagram internet tarayıcılarından direkt mesajlara ulaşma özelliğini tüm dünyaya resmen duyurdu.. İşte detaylar..

Sosyal medya platformları arasında en popüler platformlardan olan Facebook bünyesinde bulunan Instagram'dan beklenen özellik haberini tüm dünyaya duyurdu. Bildiğiniz üzere dünyanın en çok paylaşım yapılan sosyal medya platformlarından bir tanesi de Instagram olarak dikkat çekiyor.. Fakat Instagram direkt mesajlara sadece uygulama üzerinden ulaşılabiliyor olması bir hayli can sıkıcı oluyordu.

Bakınız = Instagram Threads: Messenger Benzeri Mesajlaşma Uygulaması

Şirket bundan çok kısa bir zaman içerisinde sınırlı bir kitleye internet tarayıcısından da direkt mesajların görülmesini sağlamıştı. Bunun üzerine Instagram direkt mesajlar özelliğinin internet tarayıcısından ulaşılabileceğini bütün kullanıcılara açılacağını duyurdu.

Bu gerçekten güzel haber diyebiliriz. Çünkü bazılarımız telefonu pek kullanmıyor ve pc başında daha çok vakit geçirdikleri için tarayıcıdan Instagram direkt mesajlar özelliğine ulaşmak kolaylık sağlamış olacak. Bakalım ne zaman tüm kullanıcılara açılacak.. Bizi takipte kalın..

Önemli = Değerli takipçilerimiz konumuzu güncelleyerek belirtmek isterim ki; Instagram Direkt Mesaj Özelliği Artık Tarayıcılarda Kullanıma Sunulmuştur. Güncel

İlgili Konular
1- Instagram Hikayeler Yeni Özelliklerle Geliyor
2- Bilgisayardan Instagram Mesaj Atma Yöntemleri: Garantili 2 Çözüm!!
3- Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..