iPhone SE 2020 Türkiye Fiyatı Sosyal Medyada Tepki Çekti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Nisan 2020 Çarşamba

iPhone SE 2020 Türkiye Fiyatı Sosyal Medyada Tepki Çekti

iPhone SE 2020 Türkiye Fiyatı Sosyal Medyada Tepki Çekti - Kurgu Gücü
iPhone SE 2020 Türkiye Fiyatı Sosyal Medyada Tepki Çekti
Apple'ın yeni iPhone modeli olan iPhone SE 2 Türkiye'de satışa çıkarıldı fakat ülkemize geliş fiyatı ile satılan fiyat sosyal medyada tepki çekti. Peki iPhone SE Türkiye fiyatı ne kadar? İşte detaylar..


Teknoloji devi Apple şirketinin yeni iPhone modellerinden bir tanesi olan iPhone SE Türkiye fiyatı geliş fiyatının 2 katından fazla olması sonrasında ülkenin sosyal medya gündeminde en çok konuşulan konulardan bir tanesi oldu. Peki iPhone SE fiyat durumu nedir?

iPhone SE apple şirketinin yeni model telefonlarından bir tanesi.. Kimi bu telefon için "6S kasası+ekranı, Arka kapak ve kamera iphone 7, elde kalan parçalarla toplama telefon" şeklinde ifadeler kullanırken, binlerce kişi telefon fiyatını çok aşırı buluyor..

Bakınız = 2018 Yılının En Çok Satan Akıllı Cep Telefonları Listesi

IPHONE SE ÜLKEMİZE GELİŞ FİYATI

iPhone SE modelinin ülkemize geliş fiyatı yani dünyadaki satış fiyatı da oldukça merak konusu. Dünya genelinde 399 Dolar yani şuan ki dolar kuru olan 6.92 kuruyla hesaplandığında 2759,44 TL olarak satışa sunuluyor.. Bizde ise vergiler dahil fiyatlar aşağıda belirtilmiştir.

IPHONE SE 2020 TÜRKİYE FİYATLARI

Cihazın fiyat durumu ise şu şekilde belirtilmiştir. iPhone SE 64GB fiyatı 5.299,00 TL'den ülkemize satışa sunulurken iPhone SE 128GB fiyatı 5.749,00 TL, iPhone SE 256GB fiyatı ise 6.599,00 TL olarak satışa sunulacak..

İlginizi Çekebilir
1- En İyi Apple Watch Uygulamaları: Apple Watch'da Mutlaka Olmalı!
2- Apple iPhone SE 2: iPhone 8 Tasarımlı 2020'de Geliyor!
3- iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR Uçuk Fiyatlarıyla Tanıtıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..