Assassin's Creed Valhalla Fragmanı Yayınlandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Nisan 2020 Perşembe

Assassin's Creed Valhalla Fragmanı Yayınlandı

Assassin's Creed Valhalla Fragmanı Yayınlandı - Kurgu Gücü
Assassin's Creed Valhalla Fragmanı Yayınlandı
Ubisoft yaptığı gizemli açıklamalar sonrasında Assassin's Creed Valhalla fragmanını yayınladı. Herkesin merakla ve heyecanla beklediği Assassin's Creed Valhalla serisinin yeni oyunu olan Assassin's Creed Valhalla fragmanı resmi olarak yayınlandı. Viking döneminde geçecek olan oyunun fragmanını görenler hayranlıklarını bir kez daha dile getirdi.


2018'de yayınlanan Assassin's Creed Odyssey'den sonra ilk oyun olan Assassin's Creed Valhalla resmi fragmanı da yayınlandı ve herkes Viking döneminde geçecek olan oyun için muhteşem şeyler söyledi. BossLogic daha önce bir resim yapmıştı ve bu resimde Viking savaşçısının elinde bir balta vardı.. Ayrıca resimde Viking savaşçısının sağ omzunun hemen üstünde Kuzgun uçuyor. Bu Kuzgun, oyunda daha önce yer alan Senu ve Ikaros kartallarının sırasıyla Origins ve Odyssey’de yaptıkları gibi muhtemelen keşif rolünü üstlenecek.

Dokuzuncu ve on birinci yüzyıllar arasında yaşanan Viking Çağı, orijinal Assassin's Creed döneminden 100 ile 400 yıl öncesini kapsıyor. Yeni Assassin's Creed Valhalla oyunun Viking Çağı'nda geçecek olması, hem oyun esanasında Saklı Olanlar hem de Kadimlerin Düzeni'nin nasıl Suikastçı Kardeşliği ve Tapınak Şövalyeleri Düzeni haline geldiği hikayesini de görecek olacağımızı gösteriyor..


İşte sizlere beklenen Assassin's Creed Valhalla Fragmanı...



İlginizi Çekebilir
1- Starbreeze, PAYDAY 3'ün Çıkış Tarihini Açıkladı
2- Pubg Mobile The Walking Dead Karakterlerine Can Veriyor!
3- Twitch Türkiye En Çok İzlenen Twitch Yayıncıları: Top 19

Paylaşılan bilgiler tamamen bilgi amaçlıdır. Herhangi telif hakkı içeren bir içerik olduğunu düşünüyorsanız, iletişim bölümünden bizlerle iletişime geçtiğiniz taktirde en kısa süre içinde kaldırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..