Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Nisan 2020 Perşembe

Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi

Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Netflix'in Aksiyon Filmi Extraction Film İncelemesi
Counter Strike gibi oyunları sevenlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerden bir tanesi olan Extraction konusu oldukça çok merak ediliyor. Tabi bu doğrultuda Extraction oyuncuları kimler olduğu da merak konusu.. O zaman gelin sizlere Extraction fragman da dahil olmak üzere gerekli tüm detayları Extraction film incelemesinde paylaşalım..

İlk gösterimi 24 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen Extraction 2020 filmleri arasında yerini almıştır. Aksiyon filmleri ve gerilim filmleri türünde işlenen Extraction izle, yönetmen koltuğunda Sam Hargraye oturuyor. Netflix yapımı film, 1 saat 56 dakikalık bir süreye sahiptir. Abd yapımı filmin oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Rudhraksh Jaiswal, Randeep Hooda ve Golshifteh Farahani gibi isimler yer alıyor.

Peki Extraction ne demek diye merak edenler için de şunu diyebilirim ki, İngilizce çeviri anlamı 'Çıkarma' olarak belirtiliyor. Filmin senaryosunu Joe Russo kaleme alırken, yapımcılığını ise Joe Russo, Mike Larocca, Eric Gitter, Benjamin Grayson ve Anthony Russo birlikte üstlenmiştir.

EXTRACTİON OYUNCULARI

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Tyler Rake rolünü Chris Hemsworth, Ovi Mahajan rolünü Rudhraksh Jaiswal, Saju rolünü Randeep Hooda, Nik Khan rolünü Golshifteh Farahani, Gaspar rolünü David Harbour, Thiago rolünü Chris Jai Alex, Yaz Kahn rolünü Adam Besaa, Koen rolünü Wayne Blair, Ovi Mahajan Sr. rolünü Pankaj Tripathi, Gaetan rolünü Sam Hargrave, Amir Asif rolünü Priyanshu Painyuli, Neysa rolünü Neha Mahajan, Aaray rolünü Pallas Prajapati, Rata rolünü Rob Collins, Merc rolünü Patrick Newall ve Silver Haired Colonel rolünü ise Shataf Figar canlandırmıştır.

Bakınız = Samaritan Film İncelemesi

EXTRACTİON KONUSU

Filmin konusu, silah satıcıları ile kaçakçılara ait bir dünya içerisinde, uyuşturucu baronları arasında geçen bir savaşta, baronlardan birinin çocuğunun kaçırılması ve o çocuğu kurtarmak için Hintli çocuğun babası paralı bir adam kiralar.. Bu adam Tyler Rake adında ve kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biridir. Tyler Rake çocuğu kurtarmak için Dakka şehrinin altını üstüne getirecek ve ekibinin de yardımıyla ölümü de göze alıp çocuğu kurtarmak isteyecektir. Tabi işin içine beklenmeyen durumlar girince, Tyler Rake'in işi daha da zorlaşacaktır..

Extraction imdb puanına baktığımızda 10 üzerinden 6,9 verildiği görülüyor. Beyazperde puanına baktığımızda ise 5 üzerinden 3,1 olarak değerlendirilmiştir. Extraction 2020 izle arasında mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi olarak önerebilirim. Özellikle Counter Strike gibi oyunları sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ederim. Çünkü film aksiyon kamerasıyla çekilmiş ve birebir yaşıyorsunuz.. Şunu da söylemek isterim ki filmden zevk almak istiyorsanız Extraction Türkçe dublaj izle olarak değil de Türkçe altyazı seçeneği ile izlemenizi öneririm.

İlginizi Çekebilir
1- Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi
2- Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi
3- Wonder Woman 1984 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..