Dornaz Alfa Projesi Corona Virüse Çare Olabilir - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Nisan 2020 Cuma

Dornaz Alfa Projesi Corona Virüse Çare Olabilir

Dornaz Alfa Projesi Corona Virüse Çare Olabilir - Kurgu Gücü
Dornaz Alfa Projesi Corona Virüse Çare Olabilir
Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Dornaz Alfa acilen corona virüs hastalarının tedavisinde klinik testlere alınması gerektiğini açıkladı. Beraberinde Dornaz Alfa projesine dair ilk sonuçlar ise 23 Nisan tarihinde açıklanacağı belirtildi. İşte detaylar..


Prof. Dr Ercüment Ovalı, Twitter'da corona virüs tedavisi için yeni bir proje geliştirdiklerini belirtti. Beraberinde şu tweetleri paylaştı: " 1 aydır lab.da çalıştığımız bir ilacın ismini 23 nisanda açıklayacaktık ancak o kadar etkili duruyorki insanların hayatını kurtarabilir. Insanların hayatından gün çalmak istemedik..Acilen Dornaz alfa hastaların tedavisinde klinik testlere alınmalı. Kahramanlarima tesekkur ederim." diye paylaşırken beraberinde "Bu müjdeyi aslında Tübitak' in düzenlediği konuşmamda ilacin ismini vermeden soylemistim.. Youtube da izlerseniz göreceksiniz." diye başka bir tweet daha paylaştı..

Bakınız = SARS-COV-2 Virüsü İzole Edildiği Açıklandı

Prof. Dr. Ercüment Ovalı, bu paylaşımların üzerine bir de Dornaz Alfa projesine dair ilk sonuçları da 23 Nisan tarihinde açıklayacaklarını şu sözlerle belirtti: "15 martta başlayıp,5 nisanda proje haline getirdiğimiz Dornaz Alfa projesine ait ilk sonucları 23 nisanda açıklayacağız."..

Umarım Ercüment Ovalı'nın bu güzel paylaşımı ve ekibiyle beraber verdiği o güzel çaba bizleri bu corona virüs tehdidinden kurtarmayı sağlar. Dornaz Alfa güzel bir haber bizler için..

İlgili Konular
1- Corona Virüsü Nedir, Belirtileri, Tedavisi Nelerdir?
2- Corona Virüs Nedeniyle Evde Kalanlara Vakit Geçirme Yolları
3- Corona Virüsünden Korunmak İçin Yapılması Gereken 14 Madde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..