Johnny Depp Instagram'da İlk Gönderisini Paylaştı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Nisan 2020 Perşembe

Johnny Depp Instagram'da İlk Gönderisini Paylaştı

Johnny Depp Instagram'da İlk Gönderisini Paylaştı - Kurgu Gücü
Johnny Depp Instagram'da İlk Gönderisini Paylaştı
Ünlü aktör Johnny Depp, Facebook bünyesinde bulunan Instagram hesabı açınca sosyal medya gündemine oturdu. Instagram hesabını açtı ve ilk gönderini film çekimi yaptığını duyurarak paylaştı..


JOHNNY DEPP INSTAGRAM HESABI AÇTI

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan Instagram, milyonlarca kişinin birbiriyle iletişim kurmasını, fotoğraf paylaşmasını ve hikaye paylaşımları yapmasını sağlayan bir platform olarak biliniyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan Instagram'a daha önce Instagram hesabı bulunmayan Johnny Depp Instagram hesap açması ve açtığı hesapta ilk gönderisini film çekimini duyurarak paylaşması sosyal medya gündemine oturdu..

Bakınız = 18-19 Nisan'da Sokağa Çıkma Yasağı Tekrar Uygulanacak

Kimileri "Corona’nın olumlu etki yarattığı tek şey Johnny Depp’in İnstagram açması galiba" şeklinde ifadeler kullanırken, kimileri ise "Johnny Depp’e Kadın erkek fark etmeksizin herkesin aşık olduğuna inanıyorum" şeklinde ifadeleri sosyal medya platformlarında paylaştı..

İlginizi Çekebilir
1- Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi
2- Instagram Direkt Mesaj Atma Özelliği Tarayıcılara Geliyor
3- Çiftlik Bank Dolandırıcısı Tosuncuk Affediliyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..