Maskeler PTT'den Değil Eczanelerden Kodla Alınacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Nisan 2020 Pazar

Maskeler PTT'den Değil Eczanelerden Kodla Alınacak

Maskeler PTT'den Değil Eczanelerden Kodla Alınacak - Kurgu Gücü
Maskeler PTT'den Değil Eczanelerden Kodla Alınacak
PTT'nin ücretsiz olarak maskeleri evlere gönderme durumu iptal oldu. Onun yerine ücretsiz maske e-devlet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Peki eczanelerden maske ücretsiz mi alınacak? sorusu merak edilirken beraberinde e-devlet ücretsiz maske başvurusu nasıl yapılır? sorusu da milyonlarca kişinin aklını kurcalıyor. İşte detaylar..

Daha önce PTT yaptığı açıklamada pttAVM.com üzerinden başvuru yapılarak evlere ücretsiz olarak gönderilecek olan maskeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine artık e-devlet üzerinden başvurarak yapılacağı bildirildi. Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının koordinasyonu ile birlikte yürütülmek üzere https://maske.epttavm.com sitesi üzerinden yapılacak olan ücretsiz maske başvurularına yoğun ilgi olduğu belirtilmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile de e-devlet üzerinden yapılacağı duyuruldu.

Bakınız = Corona Virüsünden Korunmak İçin Yapılması Gereken 14 Madde

ECZANELERDE MASKE ÜCRETSİZ Mİ OLACAK?

İstanbul Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliğinin yaptığı görüşme sonrasında, ücretsiz maske dağıtımının en güvenli ve en hızlı şekilde dağıtımının eczaneler üzerinden yapılacağı kararı verildi. Maskeler eczanelerden ücretsiz alınacak fakat kod ile alınabilecek..

ECZANELERDEN MASKELER KOD İLE ALINACAK

Yapılan açıklamalar doğrultusunda, Maskelerin daha eczanelere gelmediği ve vatandaşlara sms ile kod gönderileceği belirtildi. başvuru yaptıktan sonra cep telefonlarınıza mesaj gelmeden eczanelere gitmemeniz gerekmektedir. Kod gelmeden gittiğiniz zaman ücretsiz maske alımını gerçekleştiremeyeceksiniz. E-devlet ücretsiz maske başvurusu yapmak için buraya tıklayınız.

İlgili Konular
1- Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl
2- 2020 Bedelli Askerlik Celp ve Sevk işlemleri Ertelendi
3- Corona Virüs Nedeniyle Evde Kalanlara Vakit Geçirme Yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..