Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Nisan 2020 Pazar

Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi

Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi

Avatar'ın ilk filmi harikalar yaratmış ve çok beğenilmişti. Şimdi de devam halkası niteliğinde olan Avatar 2 vizyona girmek için aylar sayıyor. Peki Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası niteliğinde olan Avatar 2 konusu ne nedir, oyuncuları kimlerdir? diye yine oldukça merak ediliyor. O zaman gelin Avatar 2 film incelemesini sizler için yapalım.



Film henüz vizyona girmedi ve planlanana göre 16 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek. Yani önümüze oldukça uzun bir zaman olduğunu görüyor olsak da bilim kurgu filmleri ve macera filmleri türünü oldukça iyi yansıtan film hakkında bilinen bilgileri sizlere konumuzda hazırladık. Yönetmen koltuğunda Avatar serisini ortaya çıkartan adam James Cameron oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise yabancı isimler yer almıyor. Sam Worthington, Zoe Saldana ve Sigourney Weaver gibi isimler oyuncu kadrosunda yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu ise James Cameron, Rick Jaffa, Amanda Silver, Josh Friedman ve Shane Salerno birlikte kaleme almıştır. Filmin yapımcılığını ise James Cameron ile Jon Landau birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = Quarantine Pillow Challenge Akımı Yayılmaya Devam Ediyor

Avatar 2 Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Jake Sully rolünü Sam Worthington, Ney'tiri rolünü Zoe Saldana, Grace Augustine rolünü Sigourney Weaver, Colonel Miles Quaritch rolünü Stephen Lang, Tonowari rolünü Cliff Curtis, Varang rolünü Oona Chaplin ve Parker Selfridge rolünü ise Giovanni Ribisi canlandırırken Joel David Moore'da film de rol almıştır.

Avatar 2 Film Konusu

Avatar serisinde 2009 senesinde küresel bir fenomen olan filmin devam halkasında ise James Cameron ortaya çıkardığı öykü evrenindeki kökenlere inerken beraberinde de sınırları genişletme düşüncesinde..

Bu konumuzda sizlere Avatar 2 ne zaman vizyona girecek? sorusuna cevap vermemizin yanı sıra Avatar 2 konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? gibi sorulara da cevap bulabilmeniz için bazı bilgiler sunduk. Beraberinde Avatar 2 yönetmeni kim olduğundan tutun senaristine kadar bilgiyi konumuzda bulmanız mevcut. Peki siz serinin devam halkası olan Avatar 2 filminden neler bekliyorsunuz. Sizce bu film de diğeri gibi kaliteli olacak mı? Yorumlarınızı konumuz altında yazabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Zebun Film İncelemesi: 2020 Türk Korku Filmi
2- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi
3- Dünyanın Son Günleri - Los Ultimos Dias Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..