Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

12 Nisan 2020 Pazar

Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi

Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi - Kurgu Gücü
Süleyman Soylu İstifa Etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabul Etmedi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasını kabul etmedi.


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum" diyerek görevinden istifa ettiğini açıkladı fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu istifayı kabul etmedi..

Bakan Soylu açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim aziz milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın. Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum. Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık. Allah milletimizi korusun." şeklide ifadeler yer verdi..

Sosyal medya üzerinden yaklaşık olarak 1 milyondan fazla Süleyman Soylu istifa etti konusunda tweet atıldı. Hala da tweetler devam ediyor. Genel itibari ile Süleyman Soylu'nun istifası istenmiyordu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Bakan Soylu'nun istifasını kabul etmediğini açıkladı.

İlgili Konular
1- Maskeler PTT'den Değil Eczanelerden Kodla Alınacak
2- Sokağa Çıkma Yasağı Getirilen 31 İl
3- 2020 Bedelli Askerlik Celp ve Sevk işlemleri Ertelendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..