Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Nisan 2020 Pazartesi

Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi

Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi
2020 filmleri arasına bir yenisi daha Şeker Adam'ın Laneti orijinal adıyla Candyman ile eklenecek. Aslında Şeker Adam'ın Laneti filminin devam halkası olacak bir film olduğunu belirtmek gerekir. Şeker Adam'ın Laneti ne zaman vizyona girecek? gibi daha birçok soru merak ediliyor. Bu sorular arasında Şeker Adam'ın Laneti konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? gibi sorular da film severler için merak konusu olmaya devam ediyor. O zaman sizler fazla bekletmeden Şeker Adam'ın Laneti 2020 filmi hakkında detayları konumuzda paylaşalım..

Film aslında Clive Barker'ın "Yasak" adlı kısa öyküsüne dayanan ve aynı adı taşıyan 1992 senesindeki filmin ve Candyman serisinin devam halkası filmi olarak dikkat çekiyor. 12 Haziran 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan filmin yönetmen koltuğunda Nia DaCosta otururken oyuncu kadrosunda ise Yahya Abdul-Mateen, Teyonah Parris ve Nathan Stewart-Jarrett gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı film bizlere korku filmleri türünü sunuyor. Senaryosunun orijinal fikrinin Clive Barker ile Bernard Rose'a ait olduğu filmin senaryosunu düzenleyen ve yazanlar ise Jordan Peele, Win Rosenfeld ve Nia DaCosta olarak bilinmektedir. Filmin yapımcılığını ise Jordan Peele, Win Rosenfeld ve Ian Cooper birlikte üstlenmiştir.

Şeker Adam'ın Laneti Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Anthony McCoy / Candyman rolünü Yahya Abdul-Mateen, Brianna Cartwright rolünü Teyonah Parris, Troy Cartwright rolünü Nathan Stewart-Jarrett, William Burke rolünü Colman Domingo, Anne-Marie McCoy rolünü Vanessa Williams, Finley Stephens rolünü Rebecca Spence, Jameson rolünü Carl Clemons ve Clive Privler rolünü ise Brian King canlandırmıştır.

Bakınız = Jungle Cruise Film İncelemesi

Şeker Adam'ın Laneti Film Konusu

Candyman filminin konusu kısaca Chicago'da yaşayan bir kent efsanesini araştıran genç bir adamın hikayesini konu olarak bizlere sunmuşlar.. Eski rivayetler yani söylentilere göre Candyman'in ismini ayna karşısında 5 defa kim söylerse ona Candyman görünürmüş. Tabi ki Candyman'in ortaya çıkması pek iyi sonuçlara sebep olmazmış. Genç bir adam bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapmaktadır. Bunu da eski bir batıl inanç haline gelmiş olan Candyman'i araştırarak hazırlamaya karar verir. Çevresindeki insanlar bu genç adama bu yerel efsaneyi araştırmaması konusunda uyarsa da elbette başına buyruk davranan bu genç adam umursamaz ve konu üzerinde araştırmalar yapmaya başlar.. Genç adam herkese korkulacak bir şey olmadığını ispat etmek için aynanın karşısına geçer ve yasaklı Candyman'in ismini beş defa söyler. Tabi işler genç adamın beklediği gibi yolunda gitmeyecektir.

Ne yalan söyleyeyim bu tür konulara sahip olan filmleri her zaman ilginç bulmuşumdur ve izlemeye de bayılırım. Gayet iyi bir film olacağa benzeyen Şeker Adam'ın Laneti 2020 filmleri arasında yerini almak için hazırlanıyor. Biz konumuzda sizlere Şeker Adam'ın Laneti ne zaman vizyona girecek? gibi merak edilen sorunun yanı sıra Şeker Adam'ın Laneti konusu ve oyuncuları kimler olduğundan bahsettik. Sizlerde filmden beklentilerinizi ve filmi izledikten sonra film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak yazabilirsiniz.

İlgili Konular
1- The Platform Filmi - El Hoyo Film İncelemesi
2- Tom Hanks'li Atlantik Savaşı - Greyhound Film İncelemesi
3- Zoe Saldana'lı Avatar 2 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..