Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Nisan 2020 Çarşamba

Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor

Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor - Kurgu Gücü
Netflix'in Love 101 - Aşk 101 Adlı Yapımına Tepkiler Yağıyor
Binlerce kişi sosyal medya üzerinde #netflixadamol tagıyla Netflix'e tepkiler yağdırıyor ve üyeliklerini iptal etmeleri yönünde konuşmalar geçiyor. Ay Yapım ile Netflix'in ortak yapımı olan "Aşk 101" adlı gençlik dizisinde Hz. Osman(r.a)'a hakaret edildiği belirtiliyor. Bu nedenle de Netflix'e tepkiler sosyal medyada çığ gibi büyüyor.


Bildiğiniz üzere Netflix binlerce diziyi ve filmi hem izleme hem de yapımında katkısı olan bir yapım olarak dikkat çekiyor ve milyonlarca üyeye hitap ediyordu. Fakat 24 Nisan 2020 de yayınlanacak olan Love 101 yani Aşk 101 adlı gençlik dizisinde Efendimiz'in bile ayağa kalkıp hayâ ettiği başımızın tacı Hz. Osman(r.a)'a alalen hakaret edildiğinden dolayı Netflix'e tepkiler çığ gibi büyük, üyeliklerin iptal edilmesi yönünde konuşmalar geçiyor.

İlginizi Çekebilir
1- Netflix, BluTV ve Puhu TV Artık RTÜK Denetiminde Olacak
2- Mükemmellik - The Perfection Konusu: 2019 Netflix Gerilim Korku Filmi
3- Netflix, Goerge Orwell'in Hayvan Çiftliği Romanını Filme Uyarlıyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..